Publicitat
Política · 21 de Gener de 2011. 16:58h.

Primeres crítiques del PSC a Mascarell

Ferran el considera "corresponsable i solidari" amb el desmarcament del Govern del 'cas Palau'

Primeres crítiques del PSC a Mascarell

Joan Ferran, en un moment de les declaracions

"En la seva condició d'integrant del Govern, Mascarell és corresponsable i solidari amb el que està passant", ha assegurat el diputat i portaveu del PSC, Joan Ferran. "Jo no em sentiria còmode en un Executiu que no vol investigar una acusació de finançament irregular del partit que el dirigeix", ha afegit en referència a unes recents paraules del titular de Cultura, en què deia sentir-se "còmode" amb el seu nou destí .

El membre de l’Executiva del PSC i diputat del Grup Parlamentari Socialista, Joan Ferran, ha assegurat que "en la seva condició d'integrant del Govern, Mascarell és corresponsable i solidari amb el que està passant". "Jo no em sentiria còmode en un Executiu que no vol investigar una acusació de finançament irregular del partit que el dirigeix", ha afegit en referència al cas Palau.

El dirigent socialista ha demanat al president de la Generalitat, Artur Mas, que “aclareixi d’una vegada per totes què ha succeït, que digui el que hagi de dir, que no doni excuses, que digui el que sap, i que doni explicacions” respecte al presumpte finançament irregular de CDC amb els diners del Palau de la Música.

En aquest sentit, Ferran ha emplaçat Mas a què “demostri que el seu partit està disposat a col·laborar amb la Justícia, i no a utilitzar de manera partidària i partidista d’un mecanisme com es un gabinet jurídic o els instruments que té la Generalitat per desviar l’acció normal i quotidiana i correcte i no desorientada de la Justícia”.

“Ja vam demanar que Artur Mas donés explicacions abans de les eleccions i no va ser possible; ara ho tornem a fer per tancar aquest tema d’una vegada per totes”, ha reiterat. “Però el que veiem és que dia rere dia aquest tema s’embolica encara més”, ha afegit el membre de l’Executiva dels socialistes catalans. “No han estat convincents ni les explicacions de Colom ni les d’Osàcar - ha sentenciat- i aquest canvi de criteri del Consorci del Palau induït per una actitud intervencionista per part de Mas o dels seus col·laboradors contribueix a crear confusió en un jutge que separa les qüestions però que s’exclama i es queixa de què no podrà fer bé la seva feina”, ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Ramon, Barcelona, 21/01/2011 - 23:44

El Mascarell a la clandestinitat era "l'ulls blaus". I el Serafini, bé, millor deixem-ho.

#2 laura, tarragona, 21/01/2011 - 22:25

A qui critica el crostes...?
Que s'ha vist el careto...?
El mascarell és guapo, i el crostes fa repelús.

#1 Ramon, Barcelona, 21/01/2011 - 19:37

No és el mateix un exsociata, que un sociata, ecs.