Publicitat
Política · 25 d'Agost de 2010. 21:16h.

Primeres crítiques públiques a la caravana

Alberto Fernández demana una reunió amb l'alcalde Hereu

Primeres crítiques públiques a la caravana

Alberto Fernández, en una imatge d'arxiu

El president del grup municipal del PP a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, ha demanat a l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, una reunió per "plantejar, des de la discreció i el rigor, les polítiques de cooperació municipal i les accions de Barcelona Acció Solidària (BAS) on l'Ajuntament és protagonista".

Després de ser alliberats Roque Pascual i Albert Vilalta després de 267 dies de segrest, Fernández Díaz ha plantejat que "ara és el moment de resoldre els molts interrogants que es plantegen sobre aspectes de la gestió, orientació i accions i futur de Barcelona Acció Solidària i de la política de cooperació de l'Ajuntament de Barcelona".

Per això, ha afegit Fernández Díaz, és "imprescindible fer aquesta reunió amb discreció i rigor per debatre diferents qüestions que, per responsabilitat, el Partit Popular havia guardat en silenci durant aquests mesos".

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Vicenc, Barcelona, 27/08/2010 - 13:33

M'agradaria que el PP tingues la mateixa discreció, rigor i seriositat en tots els temes que aborda. Com que no ho fa mai les seves paraules son paper mullat i pur electoralisme. A mi no m'enganyen. I crec que a molts tampoc

#5 pelacanyes, bcn, 27/08/2010 - 10:30

les agències de viatges han de demandar l'ajuntament de bcn per competencia deslleial, tal com fan les empreses de telecomunicacions quan l'ajuntament vol donar wifi gratis a tothom; i els ciutadans una altra per restringir una activitat publica als ami

#4 Joan, Barcelona, 26/08/2010 - 09:39

Aixo es un esplai per funcionaris. Preocupa veure a bombers, treballadors municipals i de la Generalitat com s'auto organizen viatges d'aventura amb fons publics. Si us plau, mes control, mes professionalitat i mes serietat !

#3 Eduard, Barcelona, 26/08/2010 - 08:57

si investigen amb molt detall el seu funcionament, l'escandol pot ser extraordinariament enorme.

#2 Terraxa, Terrassa, 26/08/2010 - 08:43

És horrorós, tota aquesta gent enxufada, per què tots eren funcionaris i similars, cobrant sense fotre ni brot, muntant tinglados amb els NOSTRES calers per satisfer les seves dèries (com que no treballen, s'avorreixen i volen "ser útils").