Publicitat
Política · 16 de Novembre de 2017. 17:36h.

Primeres diferències entre el PDECAT i Esquerra

Artur Mas retreu a Junqueras deixar “sol” a Puigdemont

Primeres diferències entre el PDECAT i Esquerra

Artur Mas

El president del PDECAT i expresident de la Generalitat, Artur Mas, ha retret a Esquerra la seva negativa a configurar una llista unitària encapçalada pel president del Govern cessat, Carles Puigdemont, i ha criticat als republicans que l’hagin deixat “sol”.

"Si realment es vol que el senyor Puigdemont sigui president de la Generalitat restituït, digueu-li com vulgueu, si se li vol subratllar la seva legitimitat, després d'haver estat escollit pel Parlament de Catalunya i haver-lo tret com se'l va treure, si es vol això, no el deixis sol”, ha assegurat Mas en un esmorzar del Nueva Economía Fórum.

L’expresident de la Generalitat ha reconegut que no hi ha “una majoria prou sòlida” per aconseguir la independència, però ha assenyalat que “renunciar al procés sobiranista sería un desastre”. En tot cas, ha demanat que “no ens posem uns terminis curts que ens ofeguin i que ens facin prendre decisions que després, probablement, no serien les millores decisions”.

Mas ha avisat que “a la que es vegi des de Madrid que aquí s’ha començat a afluixar, aleshores no hi haurà una sortida bona, aleshores simplement sabran que han guanyat el pols i, encara que aixecaran formalment el 155, de facto el seguiran aplicant”.

Finalment, el president del PDECAT ha presentat les eleccions del 21-D com un plebiscit i com “l’oportunitat de demostrar a les urnes si aquest país vol seguir endavant amb aquest procés o el vol aparcar”.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU ESTACIÓ DE TREN SENSE MARQUESINES, ARTUR MAS AQUESTAS PARAULES DEMOSTREN TENIR POR SI NO HUS AJUDA E.R.C. A SORTIR ENDEVANT HU, 16/11/2017 - 23:44

SERA POCASOLTA ARTUR MAS a tu JUNQUERAS E.R.C. No te va pas ABANDONAR Te Protejio va estar a tu lado Qui te va ABANDONAR CON EL QUE ABANDONA UN GOS Van ser els de LA CUP .Por cierto abans de ferta FORA TE BAN FER La Abrasada del OS Feta la Abrasada ban acabar en tu ¿ TE POR Puigdemont No Guanyar Sense Junqueras al seu costat ? ..

#11 Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU ESTACIÓ DE TREN SENSE MARQUESINES, JA ERA HORA E.R.C. SE SEPARES DEL PDECAT DE LA DRETA CATALANA I CORRUPTA NO LI FAIXI DE S, 16/11/2017 - 23:30

ARTUR MAS ¿ TENEN POR ELS POLITICS DE LA DRETA CATALANA " EL PDECAT ABANS C.I.U. ANAR SOLS A LES ELECCIONS CATALANES ? QUE GUANYI EL MILLOR ¿ Teniu POR ES POGUI VEURE PERDEU VOTS I FORÇA ESCONS ?Junqueras no abandona a ningu JA Hus ajuntareu cuan ACABI LA CAMPANYA ELECTORAL Nomes aneu sols duran LA Campanya electoral tranquils

#10 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 16/11/2017 - 20:53

“renunciar al procés sobiranista sería un desastre”. Eso será para tí y todos los que vivís del cuento este, para el ciudadano medio será más bien un alivio que en lugar de eso os pongáis a trabajar y a resolver sus problemas que es al fin ay al cabo para lo que se os elige.

#9 tzatza, bcn, 16/11/2017 - 20:16

És l'hora del "campi qui pugui", astut.

#8 El govern dels millors, Girona, 16/11/2017 - 19:46

Hombre, yo creo que fue al revés y que Puchimón dejó tirado a Junqueras al largarse a Bruselas, pero si el Astut dice lo contrario, será lo contrario...