Publicitat
Política · 19 de Maig de 2014. 08:53h.

Primeres garrotades entre CiU i ERC

Mas diu que cal "reforçar" la federació i Junqueras amenaça amb el "relleu"

Primeres garrotades entre CiU i ERC

Mas i Junqueras, en una foto d'arxiu

El president de la Generalitat i de CiU, Artur Mas, i el d’ERC, Oriol Junqueras, s’han fet els primers retrets -coincidint amb l’enquesta d'El País- durant la campanya electoral per a les eleccions europees d’aquest diumenge.

El president Mas ha demanat el suport per a la federació nacionalista perquè “cal reforçar els que més hi posen la cara amb totes les conseqüències perquè la consulta i el procés polític català vagi endavant”.

El president Mas ha subratllat que el procés polític que s’està portant a terme a Catalunya, s’està fent i s’ha de fer amb “un consens polític ampli, una majoria social el més amplia possible i un lideratge polític el més potent possible”; i per aquests motius ha demanat el vot per a CiU.

Junqueras, per la seva banda, ha dit que "quan ens ho juguem de debò és el 9 de novembre amb el referèndum" i ha advertit que "tenim clar que no ens rendirem i no permetrem que ningú es cansi, es resigni i es rendeixi. Si cal desbrossarem el camí".  

"Si algú es rendís, nosaltres li donarem el relleu al costat del poble de Catalunya en el camí a la llibertat. Per això és imprescindible que obtinguem un bon resultat el 25 de maig", ha afegit en al·lusió a Artur Mas.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#6 tonbri, Barcelona, 19/05/2014 - 21:10

Els de Donetsk ja l'han trobat. Ja tenen el seu lider (Pushilin). I ja ha proclamat l'independencia, Va per feina.
I nosaltres portem anys, amb manifestacions milionàries al carrer, amb enquestes que diuen que som majoria...i en Mas,(el nostre líder ?) parlant d'acomplir la legalitat espanyola...!!

#6.1 Donetsk d'Amunt, Girona, 20/05/2014 - 17:10

Enquestes que donen majoria? i un bè negre. Que potser les fan els mateiuxos que donaven majoria absoluta a l'Artur la darrera vegada?.

#5 BEJOTA, bcn, 19/05/2014 - 13:13

"tot això són contes xinesos"

Borrell: "Qui digui que una Catalunya independent seguiria formant part de la UE és un engalipador i un talibà"

#4 Ultimatum en Sant Vicenç, Sant Vicenç dels Horts, 19/05/2014 - 11:00

Junqueras no saldrá ni de Concejal en Sant Vicenç. Mientras engaña a sus adoctrinados con la Independencia, se dedica a cerrar escuelas en Sant Vicenç a escondidas de la gente (para mantener engañado el Pueblo con la ayuda de la prensa que lo tapa todo con la Estelada). Le quedan horas en el cargo.

#3 ambaixadorCAT, Bristol, Figueres, 19/05/2014 - 10:30

enlloc de competir per l'espai electoral independentista el que hauríeu d'haver fet és fer una candidatura única forta per fer pressió a Europa...

#3.1 guillem, bcn, 19/05/2014 - 14:02

Segueix sominat, des de Bristol o des de Figueres.

#3.2 Consul i prou, Boston, Llofriu, 20/05/2014 - 17:12

A l'hora d'endollar els seus, cadascun ha tirat cap a casa. Ja la saben llarga aquests.

#2 Josep, tarragona, 19/05/2014 - 10:02

JA JA JA lo que nos vamos a reir hasta el 9N. Molt pais pero las tortas van a ser historicas... Rajoy quietecito y a disfrutar como el monstruo creado por el nacionalismo se devora el mismo... CIU miedo a perder y ERC miedo a gobernar....