Publicitat
Política · 3 de Febrer de 2022. 09:35h.

Primers retrets a Laura Borràs

L'exvicepresident primer del Parlament lamenta que es renunciï "explícitament a la seva sobirania"

Primers retrets a Laura Borràs

L'exvicepresident primer del Parlament Josep Costa ha retret a ERC, JxCat, la CUP i els comuns que hagin aprovat un dictamen a la comissió de l'estatut del diputat del Parlament en la qual diuen que es defensarà l'escó de Pau Juvillà, diputat de la CUP i secretari tercer de la mesa, sempre i quan no es posi en risc cap funcionari.

Costa ha dit en un tuit que "mai no hagués imaginat que el Parlament renunciaria explícitament a la seva sobirania en un dictamen votat pel ple i publicat al diari oficial". "No era això, companys, no era això!", ha sentenciat.

El dictament aprovat manifesta que "les forces polítiques del Parlament consideren que el límit a la desobediència política a la repressió de l'Estat passa per preservar els funcionaris de qualsevol tipus de responsabilitat penal i comptable per la qual puguin ser perseguits".

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 Joaquim Moriscot Bernadell, L'Hospitalet de Llobregat, 03/02/2022 - 16:17

La sobirania del Parlament no existeix. El parlament com qualsevol institució està sotmès a l'imperi de la llei. Josep Costa es un ignorant, representant indigne de tan noble institució.

#10 Marcial Heredia, el circo de la tele, 03/02/2022 - 14:28

Eso mismo decía la tía Eustaquia cuando venía a casa, nos abrazaba y daba esos besos pegados a la cara que sonaban mucho: o nos espabilamos o nos espabilan a tortas.

#9 pepe, andorra, 03/02/2022 - 14:25

yo le digo, tu le dices, el le dice....Menudo monton de simplezas q solo sirven para tener al publico engañado mientras le roban la cartera. Q en eso de gestionar el dinero publico para q vaya a bolsillos privados y empresaurios varios, si q son unos linces, pero en organizar algo q no vaya en su beneficio, eso ya no es tan facil.

#8 Carlos Gomez, murenu de la serra i ole, 03/02/2022 - 12:59

Pero aquets homenet tan echaopalante no formava part de la Sindicatura Electoral del 1 d´Octubre i va ser el primer que va renunciar i fugir corrents amagantse sota el llit quan el Constitucional els va advertir que si continuaven amb aquella ridicula farsa serien multats amb 12.000 lucas diaries ?

Es el mateix Josep Costa oi ?

Es tremendu

#7 nyerro, L'Escala, 03/02/2022 - 12:29

I ho diu el paio mes valent de Catalunya... ja s'ha vist el temps que ha pasat a la presó detingut i torturat per les malèvoles forces d'ocupació... si es que son tots iguals només bla, bla bla i anar xupant de la mamella i a viure com un rei dient quatre bajanades... no se pas que hem fet els catalans per mereixer aquest càstig.