Publicitat
Política · 12 de Febrer de 2013. 23:15h.

"Procedeixin a l'expulsió, cony!"

El president del Congrés mana desallotjar els membres de la PAH de l'hemicicle

"Procedeixin a l'expulsió, cony!"

Un moment de l'incident

El president del Congrés, Jesús Posada, ha manat desallotjar els membres de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH), de la zona de convidats, al crit de "procedeixin a l'expulsió, cony!"

Posada ha afegit: "Expulseu-los!", mentre els membres de seguretat de la cambra baixa s'enduia a empentes diversos activistes d'aquest col·lectiu, entre ells Ada Colau.

L'incident ha arribat al final del debat, quan des del lloc ocupat pels promotors de la Iniciativa Legislativa Popular (ILP), s'han sentit crits de "pocavergonyes" o "lladres".

En el moment del desallotjament de la tribuna han cridat "sí es pot, sí es pot". Diversos diputats d'esquerres, com Joan Baldoví, de Compromís, han aplaudit els membres de la PAH en el moment de fer-los fora de l'hemicicle.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#8 Sergi, bdn, 13/02/2013 - 17:38

A Espanya mai els polítics han estat tan lluny dels seus ciutadans com ara, ni en l'epoca de franco diria jo, i això que sóc antifranquista a mort.

#7 Núria, Reus, 13/02/2013 - 10:43

"Procedan", verb que no vol dir res en sí mateix, habitual en la verborrea hispànica. "Coño", paraula tan sagrada com la constitució espanyola que denota virilitat, baixesa i autoritarisme. Sí senyor, tot molt espanyol i molt ranci. Si n'hi ha de motius per prescindir d'Espanya, Sr. Rajoy !

#7.1 JJ, BCN, 13/02/2013 - 11:27

L'actual democracia es semblant a l'eleccio entre "susto o muerte". El poder ja no emana del poble. La oligarquia presenta 2 candidats, a qual pitjor entre els que el poble tria. Pero el poder ve de dalt.
I per aixo lo del DESALOJEN COÑO.... que emula al SIENTENSE COÑO del Tejero

#6 laila, bcn, 13/02/2013 - 09:21

Deu ser l'edifici que fa dir : se sienten coño!

#5 Xavier V, Barcelona, 13/02/2013 - 09:21

Què fàcil és criticar als pocs que, amb més o menys fortuna, fan alguna cosa per lluitar contra un sistema que escanya la gent fins el punt de conduir-los cap el suïcidi!

#4 Ultimatum pueblo, Barcelona, 13/02/2013 - 08:45

@ultimatumPueblo. Ara es l'hora de jugar fort. He creat una web on exposo 113 lleis y mesures per aturar la corrupció. 1 abril 2013, data limit perque aquestes lleis siguin aprobades, del contrari diners fora banc i eleccions. Entre tots podem cambiar les coses.
http://www.elultimatumdelpueblo.com