Publicitat
Política · 25 de Març de 2009. 14:18h.

Prohibit el pas per la Rambla

Hereu diu que la manifestació dels anti-Bolonya "no pot passar" per la Rambla

Prohibit el pas per la Rambla

Saura i Hereu, en una imatge d'arxiu. (Foto: Eva Guillamet)

L'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, ha dit que no permetrà que la manifestació dels anti-Bolonya, prevista per aquest dijous a les vuit del vespre, passi per la Rambla. En declaracions que recull Catalunya Ràdio, el primer regidor de la ciutat ha indicat que "per la Rambla, aquesta manifestació no pot passar". Segons Hereu, "el dret a la manifestació és un dret regulat, és un dret democràtic, irrenunciable, que s'ha de poder plasmar en les condicions on democràticament es marca".

Per la seva banda, els estudiants convocants han informat que "la manifestació començarà a plaça Universitat a les 20h i el recorregut previst és baixar per Rambles. Els estudiants farem tot el possible perquè la manifestación sigui pacífica i portarem llibres a les mans".

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Oriol, Vallsa, 25/03/2009 - 18:28

Huguet i Saura enemics dels estudiants...ICV i ERC marxeu foteu el camp!

#5 Jaume, Sant Vicenç de Nontalt, 25/03/2009 - 17:22

Estudiants que feu de Okupes,per cert 100 /200 dels mil-lers que tenim afortunadament i volen estudiar.Tothom ha vist de quin peu calceu.Això no treu de dir que les autoritats que ens governen ho fet molt malament.
Nomes os dic QUE NO OS DEIXEU MANIPULAR

#4 Pablo, Castelldefels, 25/03/2009 - 16:39

Que pongan un manifestódromo en Barcelona, por ejemplo en el Forum. Nos iria muy bien ya que nos hemos convertido en la capital perroflaútica del mundo por obra y gracia del tripartito.

#3 Anna Vilajoana, barna, 25/03/2009 - 16:06

Després de la negativa de la Rambla, queda un altra alternativa, Passeig de Gracia des de la Diagonal i fins baix a la Plaça St.Jaume passant per Portal de l\' Àngel, quin trajecte oi Hereu, llarg i vistos, tallant diagonal, Pss Gràcia, Rda, St.Pere...

#2 LIDIA OBIOLS SERRA, martorell, 25/03/2009 - 15:57

Doncs que passin per Portal de l' Àngel i avall, Hereu tu i els de l' altra banda de St. Jaume ho esteu fent pèssimament, i la vostra actitut escalfa l'ambient,cosa que alguns pensabem que era una actitut de les dretes, però ara queda demostrat que no.