Publicitat
Esports · 28 de Juny de 2010. 16:36h.

Prohibit ensenyar les pífies

La FIFA prohibeix que els marcadors mostrin les equivocacions arbitrals

Prohibit ensenyar les pífies

Rosetti, amb jugadors mexicans, després de donar el gol de Tévez. (Foto: fifa.com)

La FIFA ha prohibit que en els marcadors dels estadis on es disputa el Mundial de Sud-àfrica es reprodueixin jugades conflictives o accions on els àrbitres no han encertat en les seves decisions.

Aquesta prohibició arriba el dia després dels partits de vuitens de final Alemanya-Anglaterra i Argentina-Mèxic on els àrbitres es van equivocar greument. En el partit entre les dues seleccions europees, l'uruguaià Jorge Larrionda no va donar com a bo un xut de Frank Lampard que va traspassar la línea de gol alemanya. Després, en l'altre partit, Carlos Tévez va fer un gol en fora de joc. Abans de treure de centre, els marcadors van reproduir l'acció on es va veure la infracció.

Els jugadors mexicans van demanar l'àrbitre Roberto Rosetti que no donés el gol, però aquest no va rectificar. La FIFA és contrària a la incorporació de la nova tecnologia per evitar aquest tipus d'errada i ha recordat que el passat mes de maig la International Football Associations Board (IFAB) va rebutjar incorporar avançaments tècnics.

3 Comentaris

Publicitat
#3 clar, barcelona, 29/06/2010 - 16:09

A lo millor no son pifies...

#2 joan, matarò, 28/06/2010 - 23:25

La FIFA un altre tribunal que amaga la porqueria ,res de progres ,ull que torna l'esperit Nazi---va de retro

#1 Fran, Llinars, 28/06/2010 - 18:51

La culpa es d´Espanya, com sempre.