Publicitat
Política · 17 de Maig de 2021. 14:16h.

Prometen la independència “en el mínim temps possible”

Jordi Sánchez augura "una República Catalana en el marc de la Unió Europea”

Prometen la independència “en el mínim temps possible”

El proper president de la Generalitat, Pere Aragonès, i el secretari general de JxCat, Jordi Sánchez, han comparegut conjuntament per a publicitar l’acord al qual han arribat per a la formació d’un nou Govern que ha d’aconseguir la independència “en el mínim temps possible”.

“Tenim entesa, tenim acord per posar en marxa la nova Generalitat republicana”, ha dit Aragonès, a més de destacar que “hem superat les dificultats, hem estat capaços de construir un bon acord que assegura un Govern fort i cohesionat”.

El líder d’ERC ha promès un “Govern independentista que respongui a aquesta majoria històrica per la independència” i que faci “inevitables els objectius d’amnistia i autodeterminació”.

Aragonès ha defensat “tornar a fer avançar aquest país cap a la República catalana”, així com “la necessitat d’una confrontació cívica i pacífica per obligar l’Estat a acceptar la realitat”. “Construir un país on tots siguem lliures i visquem millor”, ha estat el darrer dels objectius esmentats pel futur president.

Per la seva banda, Jordi Sánchez ha destacat que “comencem a caminar i avançar perquè en el mínim temps possible aquest país pugui exercir el dret a l’autodeterminació i fer realitat allò que vam tenir tan a prop la tardor del 2017”.

El dirigent de JxCat ha augurat la “República Catalana en el marc de la Unió Europea” i ha assegurat que “no defallirem ni un minut en la lluita per la independència”. “Els de sempre estaran ja criticant. Tots aquells que ens volen veure dividits, que pensen que no som capaços d’aguantar la repressió de l’Estat, descobriran que s’han equivocat”, ha afirmat.

“No deixarem ningú al marge d’aquest acord. No treballarem només pel 52% però no defraudarem aquest 52%. No farem ni un pas enrere, mirarem l’Estat de cara aguantant la repressió”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

66 Comentaris

Publicitat
#61 =CLANCVLARIVS=, =OLEASTRVM=Qámrjla=, 19/05/2021 - 09:27

1.- El Estado-ESPAÑOL lleva 40 AÑOS AUSENTE y HUÍDO de cataluÑa.

2.- Cuanta MÁS 'autonomía' y 'competencias' les den a los separatistas...
MÁS 'estructuras de estado' tendrán y...
MÁS CERCA de la INDEPENDENCIA estarán.

3.- ELIMINACIÓN de las Autonomías e ILEGALIZACIÓN de los Partidos
y ONGs separatistas.

#60 recordad 6 y 7 de septiembre , Barcelona is not Cataluñistan , 18/05/2021 - 16:26

El negocio para éstos no está en el llegar sino en el ir ya que llegar implica tener que cumplir promesas incumplibles mientras que en el ir basta con soltar trolas a la par que se llenan los bolsillos con lo afanado

#59 Carme, Barcelona, 18/05/2021 - 15:44

Que diuen que tornaran a fer la independència,O sigui tornaran a posar aquells rellotges que ens deien falten tants dies,tantes hores i minuts ai quin fart de riure que em fan,si no fos per què qui rep és la gent de Catalunya que això sí fa plorar com degraden Catalunya, és per desconectar del tot.

#58 Santi F., BCN, 18/05/2021 - 13:39

Dale con el 52%... resulta que fueron unas elecciones en plena pandemia y con una bajísima participción.
En realidad representan a menos de una tercera parte de la población.
Eso sí, son los chupópteros del régimen y los seguirán siendo mientras lo permitamos.

#57 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 18/05/2021 - 01:22

No sigeu malpensats que tot aixo ho estan fent nomes per l´alliberament nasiunal.

I sempre en clau de pais. Catalunya sempre primer com deia el patriarca del cártel.