Publicitat
Política · 21 de Desembre de 2010. 21:06h.

Proposen un pacte de Reagrupament amb CDC

Un dirigent del partit de Carretero defensa l'acord "a l'estil del que té amb Unió"

Proposen un pacte de Reagrupament amb CDC

Manubens, amb Carandell i Carner, en un acte de RI al Baix Llobregat

Miquel Manubens, dirigent del Centre d’Estudis Colombins i membre destacat de Reagrupament ha enviat un escrit als associats de l’organització en el que proposa un pacte amb CDC a l'estil del que Convergència té amb Unió Democràtica. "Pactar amb SCI seria condemnar-nos a mort. Pactar amb Esquerra no és viable doncs ells ja tenen prou feina i quadres sobrers en aquest moment. Només es possible un pacte de federació amb CDC, al estil del que te amb UDC. Nosaltres els afegiríem el patriotisme que els resta UDC".

"Però tampoc es precís dedicar gaire temps a això. S’explora la possibilitat -afegeix- i si no es veu clar, a pencar en una altra cosa. (Per descomptat, amb grup parlamentari propi sempre, o al grup mixt)".

En l'escrit, aquest membre de Reagrupament del Baix Llobregat lamenta la poca professionalitat de l'equip electoral a les passades eleccions al Parlament. "Un informàtic no es mai un dissenyador, ni un polític sap com transmetre un missatge sense un bon especialista en comunicació política", indica.

"En totes les formacions hom coneix qui es el cap de campanya i el seu equip. En el nostre cas continuem sense conèixer quines persones ens dirigien, si es que ho feia algú. I aquest desordre es transmetia cap a les comarcals, i s’imposava enfront de qui pretengués ordenar mínimament", afegeix sobre aquest punt.

Manubens, en comparació amb Solidaritat Catalana per la Independència, critica que "el nostre competidor mes directe, amb molt menys recursos totals, ha aconseguit simplificar el missatge, mantenir una unitat de disseny, i fer una comunicació mes efectiva (encara que fos amb fotocopies). Un bon exemple d’això es el sobre tramès a les cases".

"Han enviat 1/5 que nosaltres, però el seu sobre era imprès exteriorment per les dues cares, i a més de les dues paperetes contenia varis fulletons que explicaven la situació econòmica del país i el seu programa electoral amb claredat", afegeix. Aquest membre de Reagrupament assegura que "la nostra campanya ha estat un nyap en tots els seus elements".

Tot el que ha fet malament Reagrupament, segons Miquel Manubens.

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#21 Armand, Barcelona, 22/12/2010 - 20:24

Deixant-se de personalismes i picabaralles, el,quemhauriamde fer Reagrupament és unir-se amb SCI si no acabaran totalment diluïts

#20 Maria, Vic, 22/12/2010 - 15:31

Si el que diu aquest senyor ho hagués dit només fa un més hagués estat depurat acusat de possar traves a la llum suprema i ser un infiltrat de Convergència.

#19 Fran, Llinars, 22/12/2010 - 14:44

Com d decadent esta la politica a Catalunya q el pancastalanisme s´ho pren com un concurs volen tots guanyar el premi, es a dir, la poltrona i/o el carrec.Tots venent-se al millor postor com mercenaris.

#18 Núria, Barcelona, 22/12/2010 - 14:38

De fet quan vaig rebre la propaganda "familiar" a casa amb un simplíssim dìptic q no deia res i la papereta és quan vaig decidir no votar RCat.

#17 ramon, Barcelona (Barcelonès), 22/12/2010 - 13:03

Doncs el que diu aquest senyor en el document adjunt em sembla molt assenyat. Especialment lo de la gent normal. Un 10.