Publicitat
Política · 10 d'Octubre de 2017. 15:03h.

Protegir el Parlament o defensar Puigdemont?

Desplegament inusual dels Mossos al Parc de la Ciutadella

Protegir el Parlament o defensar Puigdemont?

Els Mossos controlen l'accés al Parc de la Ciutadella

El Parc de la Ciutadella, seu del Parlament de Catalunya, ha aparegut aquest matí completament encerclat pels Mossos d'Esquadra. Els accessos han quedat restringits -no es pot accedir amb cotxe particular- i s'han tancat totes les portes llevat d'una.

El desplegament de la Policia de la Generalitat és fins i tot molt superior al dia que els indignats van assetjar la cambra i el llavors president de la Generalitat, Artur Mas, va haver d'arribar amb helicòpter.

Els Mossos no només han situat tanques en el perímetre exterior, lluny de les portes d'accés, sinó que han bloquejat les entrades amb furgonetes i han apostat també agents amb armes llargues.

Per les xarxes socials ha corregut un text, la veracitat del qual és dubtosa, que anima a la gent a concentrar-se davant el Parlament en "previsió de detenció al president de la Generalitat i també amb l'Oriol Junqueras".

El text fa també una crida a concentrar-se "a partir d'ara mateix per evitar les forces d'ocupació". "És possible -afegeix- que durant la detenció tallin les entrades a la ciutat de Barcelona per evitar la massificació de la gent en aquests punts i que la Guàrdia Civil i la Policia Nacional pugui fer la seva feina".

Publicitat
Publicitat

44 Comentaris

Publicitat
#33 Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu ..ESTACION DE TREN SIN MARQUESINAS , DESPUES DE LA AMENAÇA DIRECTA DEL P.P. DESEAR LA MUERTE DE PUIGDEMONT DEBE SER MAS PROTEJIDO YA L, 10/10/2017 - 19:46

DESPUES DE LA AMENAÇA DEL P.P. Que quieren le PASE A Puigdemont lo mismo que Le paso a LLUIS COMPANYS . Hosea LO AFUSILEN .Pues lo normal que LOS Mossos de Escuadra haora Protejan mucho mas AL PRESIDENT DE Catalunya PUIGDEMONT .EL P.P. No lo matara pero un Loco si podria hacer lo que insinuo el del P.P. Matar a PUIGDEMONT

#32 Jordi Perpinyà, Perpinyà (Catalunya), 10/10/2017 - 18:52

Mohamed El-Erian, guru financer, retreu en un article a Bloomberg la violència de l'Estat espanyol i exigeix diàleg amb Catalunya.

#32.1 Daniel, Barna, 10/10/2017 - 19:06

Jordi, otra vez manipulando?
Otra vez con Bloomberg y solo recogiendo lo que te interesa?
Bloomberg augura un "fracaso" de la independencia por la recuperación económica de España pues ue el apoyo a una posible desconexión de Cataluña ha caído en un 35% en paralelo a la salida de la crisis. Bloomberg, 9-8-2017

#31 QUE COMENCIN LES HÒSTIES!, bcn, 10/10/2017 - 18:49

" Dos comandos del GEO y dos centenares de GAR, listos para una operación relámpago "

(font: El Confidencial)

QUE COMENCIN LOS HÒSTIES!

jo a casa, amb crispetes, ...

#30 Jordi Perpinyà, Perpinyà (Catalunya), 10/10/2017 - 18:44

Ian Duncan, ministre per Escòcia del govern britànic, defineix l'actuació de la policia espanyola de "bloodshed" amb una traducció literal de "vessament de sang" i que també es pot usar per a referir-se a una matança.

#30.1 Daniel, Barna, 10/10/2017 - 19:18

Jordi, otra vez manipulando?

Tu te informas antes de copiar y pegar? Pero tu sabes quien es realmente Ian Duncan Smith? Tienes la mas remota idea de cual es su agenda real? Este tipo es uno de los mayores euroescepticos en Inglaterra! Uno de los principales propulsores del Brexit. Un enemigo de Europa y tu lo consideras una opinion de referencia?

#29 Jordi Perpinyà, Perpinyà (Catalunya), 10/10/2017 - 18:40

El diari Frankfurter Allgemeine, sense cap mena de dubtes el més influent a Alemanya, ha publicat un extens reportatge parlant de Catalunya i de la possibilitat real de ser independent des d’un punt econòmic.
Arriba a la conclusió que “La resposta és sí”, i així ho afirma sense mitges tintes el diari alemany, que té gran influència dins e

#29.1 Daniel, Barcelona, 10/10/2017 - 19:29

Jordi, otra vez manipulando?

Ahora el Frankfurter os vale, eh? No era el caso en Agosto, te acuerdas?: “ Los separatistas catalanes prefieren presentar su propio Estado como una panacea tambien en la lucha contra el terrorismo. Esta es una interpretacion peligrosa. El provincialismo son la respuesta equivocada”; Frankfurter Allgemeine, 27-8-2017