Publicitat
Política · 4 de Juliol de 2022. 18:41h.

Protesta d'advocats indepes contra el jutge Marchena

"Cap lliçó de l'opressor! Fora les forces d'ocupació!”, segons l'ANC

Protesta d'advocats indepes contra el jutge Marchena

Un grup de persones s'ha aplegat davant del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona convocades per l’ANC per protestar contra la visita del jutge Marchena, “un dels artífexs de les sentències injustes contra els presos polítics”. Marchena ha donat una conferència sobre intel·ligència artifical que s’ha vist interrompuda després que diversos juristes hagin abandonat la sala, després de mostrar una estelada.

“Estem davant del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona per mostrar les imatges de la vergonya prohibides pel jutge del Tribunal Suprem Manuel Marchena durant el judici de l’1-O. Cap lliçó de l'opressor! Fora les forces d'ocupació!”, han reivindicat.

L’organització independentista també ha penjat un vídeo del “moment en què els juristes han abandonat la sala on Manuel Marchena estava oferint una conferència sobre intel·ligència artificial per mostrar el rebuig a un dels artífexs de les sentències injustes contra els presos polítics”.La presidenta de l’ANC, Dolors Feliu, ha dit que “és una provocació que vingui el jutge Marchena, qui va jutjar als nostres dirigents independentistes i qui encara continua sent el president del Tribunal Suprem, a donar-nos lliçons d'intel·ligència artificial quan tenim catalangate damunt la taula”.

Per la seva banda, el president d’òmnium, Xavier Antich, ha manifestat que “som aquí perquè no volem que vingui Marchena, ni que ens doni cap lliçó qui utilitza el dret per reprimir en lloc de per defensar els drets fonamentals”.

Publicitat
Publicitat

39 Comentaris

Publicitat
#23 Toni P, Manresa, 06/07/2022 - 10:58

Aquests "valents" son al carrer manifestant el que els dona la gana, estan en el seu dret. Pero davant un tribunal cal recordar les paraules d'aquest jutge exemplar i gens partidari dels teatres que munten alguns polítics: "Ud no confunda el escenario". Ben aviat comencen les cagarrines.

#22 Carme, Barcelona, 05/07/2022 - 11:58

De verdad que en cataluña tenemos que aguantar estas entidades como ANC y OMNIUM que hacen tanto daño a los catalanes, basta ya de aguantar a toda esta gente, es que no se dan cuenta que no los queremos,que cada vez tienen menos seguidores,desaparezcan de una vez, a no que tienen subvenciones y viven muy bien verdad?.

#22.1 Decebut, bcn (tbn), 05/07/2022 - 22:23

Omnium la tendrían que disolver en aplicación de la ley de memoria histórica.

#21 SOY MATÍAS/ME GUSTAN LAS TÍAS, TABARNIA, 05/07/2022 - 09:56

Me alegra ver la reacción del público ante esta gentecilla que pretende decirnos quién puede venir a Cataluñe y quién no

Seguro que la organización ya lo tenía "previsto". De no ser así, no hubieran invitado al Sr. Marchena

Así debe ser con todo, hay que hablar y actuar (con razones) y tirar abajo el teatrillo de carton-piedra nacionali

#20 FERRANOT, BARCELONA, 05/07/2022 - 09:51

El que segur que no va anar és l'Albert Donaire. No sigui que torni a a tenir una indisposició i necessiti un vàter urgentment.

#19 Julian Bañuelos, Viladecans, 05/07/2022 - 09:47

Para echarse unas risas:

https://www.youtube.com/watch?v=ITvMf9nH0aA

Los catalanes (siempre) hacen cosas.