Publicitat

David Fernàndez talla una enganxada del director de Método 3 amb el diputat Santi Rodríguez per parlar del llibre sobre La Camarga

"Prou!"

Rodríguez, ensenyant el llibre

El president de la comissió d’investigació sobre el frau fiscal ha tingut que tallar una enganxada del director de Método 3, Francisco Marco, amb el portaveu del PPC, Santi Rodríguez, per parlar del llibre sobre La Camarga, que està sota investigació. “Prou!”, ha dit Fernàndez davant l’intercanvi de paraules entre el compareixent i el diputat. 

La intervenció de Fernàndez s’ha produït després que Marco advertís al PPC que “com algú utilitzi en les seves preguntes el llibre d'una d'aquestes persones -que ha ensenyat Rodríguez-, que és il·legal, en sortir d'aquesta sessió el denuncio immediatament, perquè és un llibre il·legal“.

Després d’aquest advertiment, Rodríguez ha indicat al president de la comissió que “ens dona la impressió que el compareixent ens està amenaçant”. "Vostès considerarien una provocació que jo hagués arribat aquí amb el CD de la Camarga? M'està provocant! Perquè és il·legal!", ha afegit Marco. Aleshores David Fernàndez ha intervingut per tallar el debat: “Senyor Marco, senyor Rodríguez, Prou!”. “La calma i el respecte és una virtud”, ha assenyalat.

Aquesta discussió, que s’ha produït durant la intervenció del diputat del PSC, Jordi Terrades; s’ha repetit durant les preguntes del diputat del PPC, que ha començat ensenyant un acta sancionadora en què suspèn durant un any com a advocat al director de Mètodo 3. "Això és una pregunta o una afirmació? Perquè si és una afirmació en sortir d'aquesta comissió surto i li denuncio de inmediatpo al jutjat de guàrdia", li ha advertit Marco.

El president de la comissió s’ha vist obligat a intervenir diverses vegades per calmar el diàleg entre Francisco Marco i Santi Rodríguez,com quan Marco i Rodríguez s'han enganxat per l'entrada de la policia a la seu de Método 3.

"Tinc dret a venir aquí i dir que han mentit -ha dit Francisco Marco-. Jo pensava que avui vindria aquí i vostès senyor Rodíguez i senyor Millo em demanarien perdó, però no. Hi ha multitud de sentències que em donen la raó. No entenc que necessitat tenen d'atacar un ciutadà privat sense raó, no entenc perquè menteixen”.

Finalment, el portaveu dels populars catalans ha dit que “no he insultat a ningú, vostè sí i ja fa dies que fent-ho” i ha recordat al director de Método 3 que “el que està aquí per respondre és vostè”.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#3 joan, bdn, 13/04/2015 - 20:55

Al periodista, comentar-li que "ha tingut que" és una perifrasi verbal equivocada manllevada de la llengua veïna. Ja n'hi ha prou de castellanitzar tant el català. El castellà s'ha d'escriure bé i el català també, com l'anglès i la resta de les llengües....
(aquesta errada s'explica des de primàri

#2 Marc3, Barcelona, 13/04/2015 - 13:01

el Millo i el Santi Rodri quant cobren? que aporten al pais?