Publicitat

Laporta convoca avui el primer acte públic amb el repte d'omplir l'aula magna de la Facultat d'Econòmiques

Prova de foc

Laporta, López Tena i Bertran

Joan Laporta presentarà el seu projecte polític Solidaritat Catalana per la Independència a la ciutat de Barcelona en un acte que tindrà lloc aquest vespre a l'Aula Magna de la Facultat d'Econòmiques de la UB amb el repte d'omplir-la. Inicialment l'acte estava convocat a les Cotxeres de Sants, al mateix lloc on Joan Carretero va presentar Reagrupament a Barcelona.

L'acte comptarà amb la presència dels tres impulsors de Solidaritat Catalana per la Independència: Joan Laporta, Alfons López Tena i Uriel Bertran, i servirà per a "presentar el projecte Solidaritat Catalana, així com també per a constituir el nucli de suport a nivell de ciutat".

Posteriorment a aquest acte es convocaran en breu període de temps reunions de districte per constituir els comitès de campanya locals de cara a les eleccions.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 pep, manresa, 28/07/2010 - 19:00

Maria (Barcelona) i JoanMarti (Terrassa), a veure si d'una punyetera vegada els d'ERC demostreu que realment sou independentistes i prioritzeu la llibertat de Catalunya per davant d'altres consideracions partidistes o suposadament ideològiques

#8 Gombau, Vidrà, 28/07/2010 - 16:59

...però a la vegada fa mal al Club.Ting negoci de tota la vida i en aquest moment tots anem molt malament -també els clubs de Futbol- però si el banc et fa un préstec com a fet al nostra Barça vol dir que té les comtes molt sanejades.Rosell intoxica!!

#7 Gombau, Vidrà, 28/07/2010 - 16:54

Suposo que els que afirmeu que el Laporta ha deixat el club en una mala situaciò económica ho dieu simplement per intoxicar.No teniu ni puta idea del que dieu, ja que el que afirm el Rosell és només pura demagogia per desprestigiar al seu contrincant..

#6 JoanMarti, Terrassa, 28/07/2010 - 16:37

Mare de Deu quin ridicul espantos que gent com aquesta pugui dirigir catalunya, un que ha estat president coincidin amb el millor barça `pero que quasi arruina al club, l'altre es una persona que ja no li queden amics perque els anat tirant pel cami.

#5 Pili, Barna, 28/07/2010 - 16:07

D'aquí l'unic que es salva es Lopez Tena, perque els altres dos son uns vividors. El Laporta, mireu com ha deijat el Barça !!! i l'Uriel... es dels que només está per la foto i per cobrar, mireu com cambia de xaqueta......
Visca ERC i visca Cata'