Publicitat
Política · 28 d'Abril de 2009. 21:35h.

"PSC, ERC i ICV, culpables"

Els estudiants culpen el tripartit del Pla Bolonya i demanen la dimissió d'Huguet, Saura i Maragall

"PSC, ERC i ICV, culpables"

Imatge de la pancarta contra el tripartit

Els estudiants anti-Bolonya que s'han manifestat pels carrers de Barcelona han carregat contra PSC, Esquerra i ICV. Els manifestants, davant del Comissionat d'Universitats, han desplegat una pancarta en la que es podia llegir "PSC, Esquerra i ICV culpables de la privatització. Ni LEC ni Bolonya".

Els estudiants, que han acabat llegint un manifest contra les reformes educatives, han cridat contra el tripartit i han demanat la dimissió de tres consellers. La de Josep Huguet, d'Esquerra, pel Pla Bolonya, la de Joan Saura, d'ICV, per les carregues policials del passat 18 de març, i la de Ernest Maragall, del PSC, per la LEC. També ha rebut Blanca Palmada, Comissionada d'Universitats, a qui li han cridat "Blanca Palmada, expedientada".

Pel matí, els estudiants anti-Bolonya han ocupat les seus del PSC, Esquerra i el Banco Santander per a protestar contra el que consideren un "procés de mercantilització de la Universitat". A la seu d'Esquerra, prop d'un centenar d'estudiants han ocupat  el vestíbul de la seu i han omplert de pintades les parets, amb consignes com "Huguet dimissió" o "ERC culpables" o "Bolonya s'aplica a cops de porra".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 pere, barcelona, 29/04/2009 - 19:09

mireia, que té que veure el parlament d'europa? qui aplica l'EEES i la LEC és l'estat i la generalitat. Europa no té competències en eduació.

#3 sulfuro sulfuro, Barcelona, 29/04/2009 - 15:20

Puestos a pedir dimisiones ¿por qué no siguen con Montilla y ZP que tienen bastante responsabilidad en éso?
Por si acaso añado que Bolonia es bueno para nuestra anquilosada Uni pero se
se explica mal.
La revuelta no representa a la mayoría estudiantil

#2 nita, caldes, 29/04/2009 - 13:01

El Pla Bolonya és un pla d\\\'adhesió al que Espanya va voler participar sense comptar amb l\\\'opinió dels estudiants que al fi i a la cap són els veritables afectats.
STOP BOLONIA, MORATÒRIA JA

#1 Mireia, Vic, 28/04/2009 - 22:42

Els estudiants són bastant ignorants en general. Per això són estudiants. mira que dir aquesta tonteria! Ni que Erc, Ic, Psc tinguessin la majoria als PArlaments d'Europa!