Publicitat
Política · 26 de Juny de 2014. 15:06h.

PSC i ERC van denunciar l'alcalde de CiU

El cas de Torredembarra estaria relacionat amb la contractació de la consultora urbanística Efial

PSC i ERC van denunciar l'alcalde de CiU

Crítiques als detinguts

La detenció aquest matí de l’alcalde de Torredembarra, el convergent Daniel Masagué, i cinc tinents d’alcalde membres de la Junta de Govern estaria relacionada amb la contractació de la consultora urbanística Efial, segons fonts policials.

Els partits a l’oposició PSC i ERC, així com el secretari municipal de l’ajuntament, ja havien denunciat a la Fiscalia i a l’Oficina Antifrau unes suposades irregularitats del govern en l’adjudicació de contractes, entre ells el d’Efial. El cas es troba en aquests moments però sota secret de sumari.

Fins ara ja són sis els detinguts, després que la Guàrdia Civil i la comitiva judicial hagin entrat a les nou del matí a l’ajuntament i n’hagin fet sortir tots els treballadors. A banda de l’alcalde, han estat detinguts tres regidors de CiU, un del PP i un del partit independent GIT, tots de l’equip de govern. El PP català ha anunciat que expulsarà el regidor detingut, José Oviedo.

També s’ha detingut un empresari de la localitat i s’ha escorcollat la seu de l’empresa Teyco, a Barcelona. L'operació ha estat ordenada pel Jutjat d’Instrucció número 1 del Vendrell. La contractació de la consultora Efial també ha estat motiu d’investigacions judicials en ajuntaments com els de l’Ametlla de Mar i Ascó.

Guàrdia Civil a Torredembarra

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#3 Telamarinera, Vilanova, 26/06/2014 - 16:09

Teyco? La empresa de Sumarroca, el amic de la familia Pujol?

#2 ambaixadorCAT, UK, 26/06/2014 - 15:48

què sr Rius? Intentant dinamitant l'estabilitat CiU ERC?

#2.1 Pere Prats, Sants, 26/06/2014 - 17:58

El mon municipal no és traslladable al mon nacional, als partits dels grups municipals t'hi pots trobar de tot, el mon municipal és un altre mon.

#2.2 tzatza, bcn, 26/06/2014 - 19:48

Potser vols dir com més proper al món de negocis...?