Publicitat
Política · 26 de Maig de 2014. 00:15h.

PSC i ICV lamenten l'ascens de l'extrema dreta a Europa

Ernest Urtasun ho veu "un perill per als propers anys"

PSC i ICV lamenten l'ascens de l'extrema dreta a Europa

Marine le Pen, en una foto d'arxiu

El PSC i ICV-EUiA han lamentat l’ascens de l’extrema dreta en les eleccions al Parlament europeu celebrades aquest diumenge. El primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha lamentat “profundament l’entrada de partits populistes euroescèptics i xenòfobs”. 

El candidat ecosocialista Ernest Urtasun ha advertit que “tindrem un Parlament europeu que no serà fàcil”. “L’extrema dreta ha tret massa bons resultats a Europa”, ha dit. En aquest sentit, ha afegit que “és un perill per als propers anys. Valorem molt negativament com aquesta extrema dreta ha augmentat”.

El primer ministre francès, Manuel Valls, ha dit que la victòria avui de l'ultradretà Front Nacional a les eleccions europees a França és "un terratrèmol" i que les institucions europees, i els governs, han de respondre "molt ràpid" per fer tot el possible pel creixement i l'ocupació

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#5 Papaluna, Barcelona, 26/05/2014 - 14:44

Solament per veure a la Rahola dels nervis per la victòria del FN, ja estic satisfet. Però a més a més, crec absolutament en el missatge i la raó de ser del dit partit francés i amb la manera amb que s'ha adaptat als temps actuals. I si analitzes el programa electoral, ja no et queda cap dubte.

#4 Xenofobo ??, Terrassa, 26/05/2014 - 11:10

Que le llamen como quiera PERO PREFIERO "ESA EXTREMA DERECHA QUE DEFIENDE IDENTIDADES PROPIAS Y EL FUTURO DE SUS HIJOS
Que un pais governado por Corruptos de uno u otro signo que se han aprovechado de la inmigracion para sus planes ya sean nacionales u soberanistas
A COSTA DE JUGAR CON NUESTRO FUTUR

#3 Gonzalo Capella, Salt, 26/05/2014 - 09:30

Cuidado con PxC también en Cataluña. Van muy fuertes y en la Municipales pueden hacer daño. Hacen la labor de las hormigas. Y más ahora q son amigos de la le Pen y han echado al lastre del Presidente q tenian. No recuerdo el nombre.

#3.1 Papaluna, Barcelona, 26/05/2014 - 11:05

Què cony amics de Le Pen ni que pol...? Perquè el Hernando es fes un selfie amb la Marine, això és una homologació o un suport explícit? No hi ha nivell dins del partit, que a més a més ha fagocitat el poc talent que alguna vegada va rodar per el partit. Van tenir la 'cocacola' a les mans i ja no.

#3.2 edarense, Terrassa, 26/05/2014 - 11:17

? Da?o ? A mi no me harian ningun da?o,a mi me hacen da?o las politicas de sobreproteccion social de los que goviernan ahora, a costa de de rebajar nuestras pensiones, sanidad ,educacion
No os quejais de los resultados de la extrema izquierd,anti sistema, patada a la puerta, sin proyecto creible

#2 Ciudadano X, Barçalona Qatar Foundation, 26/05/2014 - 08:59

Victoria de los partidos egoistas y totalitarios. Perjudica a la economia y la sociedad del bienestar.

#1 Ramon de les olives, Barcelona, 26/05/2014 - 08:32

I no diuen res dels d'extrema esquerra com Podemos o Syriza? M'agradaria que m'expliquessin les diferències entre l'extrema dreta i l'extrema esquerra. Jo no les hi veig.