Política · 16 de Setembre de 2010. 17:45h.

PSC trenca amb Ciutadans pel Canvi

Els socialistes descarten fer una coalició electoral

PSC trenca amb Ciutadans pel Canvi

Maragall, en la iniciativa de CpC pel canvi a la Llei electoral

El PSC i Ciutadans pel Canvi (CpC) no aniran junts a les eleccions al Parlament, tal i com havien fet als comicis de 1999, 2003 i 2006. CpC ha deixat de ser un partit polític per passar a ser una plataforma. Les relacions jurídiques per formar una coalició electoral han de ser de partit a partit, per la qual cosa aquesta entesa que ha funcionat durant onze anys ja no es podrà repetir.

En un comunicat al lloc web, CpC ha indicat que "Ciutadans pel Canvi (CpC) està treballant i avaluant la proposta del PSC d'acord polític, que no inclou la coalició electoral". L'única manera d'incloure representants de CpC a les llistes del PSC és com a independents.

CpC va néixer al 1999 per donar suport la candidatura de Pasqual Maragall a la presidència de la Generalitat. En la legislatura que ara acaba, CpC ha tingut cinc representants: Antoni Comín, Rosa Maria Ferrer, Josep Maria Balcells i Mohamed Chaib.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 eg, cornella, 17/09/2010 - 10:36

El unico capaz de reconducir la situacion calamitosa del PSC en catalunya por su mala cabeza al coquetear con el ultranacionalismo es FELIPE GONZALEZ que él solo ganaria las elecciones al parlament de Catalunya de calle y por mayoria absooluta.

#5 vicme, bcn, 17/09/2010 - 00:47

Es lógic que trenquin perquè segons el seu Gurú el canvi ara és CIU

#4 Ernest, Bna, 16/09/2010 - 18:40

Quanta, quanta hipocresia!, quin canvi?, no serà per la pela o la poltrona "Ciutadans"?. I és que com estem veient an qualsevol assumpte en aquest paiset de joguina, començant per dalt, per aquest impresentable Montilla, els palmeros i suporters, i tota la recua politica, que mesquins!,

#3 Catalunya real, Barcelona, 16/09/2010 - 18:03

....per pescar els vots "catalanistes" que se'ls escaparan pel casos Castells, Maragall, Sobrequés, etc, i evitar que vagin a CiU. Altra cosa no, però estrategues ho son de debò i tenen l'avantatge de la obediència casernària que altres partits (gràcies a Déu!!) no tenen

#2 Catalunya real, Barcelona, 16/09/2010 - 18:02

però que al mateix temps no té esma, ni ganes, ni pebrots (perdó) per prescindir d'ella i en el fons ja li està bé la situació. Aquesta sortida fa olor a estratègia sociata (a can sociata no van ni a pixar sense permís del carrer Nicaragua) (segueix)