Publicitat
Política · 30 de Març de 2009. 22:03h.

PSE i PP pacten la "línia editorial" d'Euskal Telebista

S'impedirà "donar cobertura als terroristes o a organitzacions il·legalitzades qui els justifiquin"

PSE i PP pacten la "línia editorial" d'Euskal Telebista

Patxi López (PSE) i Antonio Basagoiti (PP)

El pacte assolit entre el PSE i el PP al País Basc inclou un apartat sobre "Mitjans de comunicació públics al servei de tots" en el que es planteja "una reforma profunda de EITB per garantir una línia editorial que respecti i defensi el nostre marc institucional", i la "difusió de valors democràtics, impedint donar cobertura o facilitar espais als terroristes, a organitzacions il·legalitzades o a qui els representin, justifiquin o emparin les seves accions".
       
S'afegeix que "la línia editorial, així com les representacions gràfiques i infogràfiques de la programació d'EITB, s'inscriurà en la realitat política i institucional que representa la Comunitat Autònoma del País Basc, sense perjudici d'informar sobre el nostre entorn cultural o territorial". El pacte inclou també una "reforma de la llei per posar fi a la ineficàcia i manca d'operativitat de l'actual consell d'administració i per simplificar l'elecció del director o directora" i la "contenció i optimització de la despesa".

Ambdós partits es comprometen a mantenir una línia editorial que "impulsi valors ètics i de convivència des del reconeixement a la pluralitat de la societat basca i el respecte a la igualtat de tots els seus ciutadans, i que asseguri l'objectivitat, veracitat i imparcialitat de les informacions".

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#19 amoscaciques, girona, 31/03/2009 - 15:13

A Catalunya no ens aniria malament un pacte PSC-PP-CIUTADANS i UPYD per deixar a l´oposició a nacionalistes i independentistes.
Llàstima q el PSC té molts tics nacionalistes...

#18 Miqui, LF, 31/03/2009 - 13:40

Ferna, Demond y otros: vosotros si que no destilais mucha libertad. Se os ve el plumero. Todos españolitos y sin diferencia querríais. Se ve con los insultos utilizados...Seré espanyol el dia que em deixin ser Català i ja veig qui serà que no ho deixi.

#17 Ferna, BarCelOna, 31/03/2009 - 11:51

Porque de eso se trata: de LIBERTAD.
Es el único lugar de Europa que la oposición política debe llevar escolta por el hecho de pensar diferente.
Y aquí vamos por lo mismo. Doctrina del pensamiento único, eso es lo que queréis. Vaya caradura, carallots

#16 Ferna, BarCelOna, 31/03/2009 - 11:49

Por qué todos los comentarios onanistas del pensamiento único destilan cualquier cosa menos libertad? os da miedo que aquí, en casa, haya libertad y la gente abra los ojos? mejor enchufar el adoctrinamiento,no? igual se os cae el chiringuito, burros!

#15 Demond, L'Escala, 31/03/2009 - 11:01

Que bueno, el principio del final del nacionalismo excluyente, soy anti PP y PSOE pero muy español y me alegro que el sentido común se adueñe de las nacionalidades historicas, viva España.