Publicitat
Política · 23 d'Agost de 2011. 12:30h.

PSOE i PP es posen d'acord per reformar la Constitució

El Govern espanyol vol posar sostre al dèficit i al deute

PSOE i PP es posen d'acord per reformar la Constitució

Zapatero i Rajoy, en una foto d'arxiu

El president del Govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, ha proposat davant del Congrés la reforma de la Constitució per establir una regla que garanteixi l'estabilitat pressupostària a mitjà i llarg termini, tant en relació amb el dèficit estructural com amb el deute, que vincularia totes les administracions públiques.

Zapatero ha dit que aquesta mesura ajudaria a "enfortir" la confiança en l'estabilitat en l'economia espanyola. "Considero que és factible arribar a aquest acord de reforma constitucional i convido els dos grups majoritaris i els altres grups de la cambra que ho concretin en una proposició de llei de reforma constitucional que pogués ser aprovada de seguida", ha subratllat.

El líder de l'oposició, Mariano Rajoy, ha assegurat que el PP donarà suport a la reforma de la Carta Magna, però ha aprofitat per recodar que l'actual candidat socialista a la presidència del govern espanyol, Alfredo Pérez Rubalcaba, es va oposar a aquesta mesura i la va desqualificar quan el PP la va proposar el 25 de juny del 2010. Rajoy ha comentat que "ja s'hauria d'haver fet i les coses haurien anat millor".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Segimon, Barcelona, 23/08/2011 - 19:01

Mira si és intocable la Constitució, que ha sortit el Pepe Bono dient que fins el 26 de setembre -data màxima per fer-ho en aquesta Legislatura- hi havia temps suficient. Quatre setmanetes. Ejque Ejpanya és molt curiosa.

#2 jajajajaaa, barcelona, 23/08/2011 - 15:41

podien aprofitar i fer altres petits canvis

#1 jordi, bcn, 23/08/2011 - 13:47

Si no complim ens fotaran fora?