Publicitat
Política · 23 de Febrer de 2020. 15:19h.

Publireportatge de TV3 sobre la Meridiana

Quasi tres minuts al Preguntes Freqüents

El programa Preguntes Freqüents va començar, dissabte a les 22 de la nit, horari de prime time, amb un reportatge dels talls de la Meridiana en clar to positiu i sense esmentar ni una sola de les les molèsties que se’n deriven per als ciutadans.

La peça, de quasi tres minuts i connotacions romàntiques, no va recollir les queixes de veïns, comerciants i conductors ni encara menys les agressions patides per diverses persones a càrrec de manifestants independentistes.

D’aquesta manera, TV3 es va centrar en la figura d’Albert Viloca, un ciutadà de manera diària participa en els talls de trànsit. El programa va recollir com Viloca llegia el diari, es cordava les sabates, es posava tots els distintius independentistes a la jaqueta i baixava les escales de casa disposat a tallar el carrer. x.jpg

“Surto des del primer dia, des del dia 14 d’Octubre, quan es va fer pública la sentència dels nostres presos. Avui farà 130 dies”, explica Viloca. “Es va iniciar de forma espontània, érem gent del barri i vam coincidir a la Meridiana”, assenyala.

“Vam dir, demà hi tornem! i així cada dia. I cada dia a la nit ens diem el mateix: ‘fins demà, no falteu!’”, recorda. “El que estem fent nosaltres és un dret de manifestació. No es pot prohibir. No crec que sigui correcte que ens vulguin fer callar la boca”, considera.

“Hem tingut por, però ara ja no tenim por i això fa molt de mal als que estan en contra nostre”, reivindica. “Hem de conscienciar la gent que s’estan cometent moltes injustícies al nostre país”, manifesta.

El reportatge mostra, tot seguit, a Lluís Llach adreçant-se als manifestants: “sou una de les poques espelmes que resten enceses cada nit. Malgrat el desgavell polític, el protagonisme de la gent empoderada segueix sent molt important. Espero que pugueu a descansar aviat perquè les coses es van arreglant, si no, per favor, continueu tant com podeu”.

Tot seguit, el cantautor i la resta de manifestants canten plegats L’Estaca, mentre TV3 mostra imatges de veïnes emocionades. “El que no serveix de res és quedar-se a casa, al sofà i veient la tele”, és la frase final del reportatge, pronunciada de nou per Vilalta.

  vilo.jpg

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#16 Sergi Sergio, Barcelona, 24/02/2020 - 16:50

Preguntes Frecuents (FAQS) es infumable, propaganda y agitacion para la causa, sectarismo infame, el antiperiodismo en estado puro, da mucha pena ver a periodistas alli arrastrandose por el fango y la mierda.

#15 Animant-los, no?, Lleida, 24/02/2020 - 16:04

Que si no l'amo s'enfada i els fa pam-pam i no els deixa caure els milions

#14 Tirant, Begur, 24/02/2020 - 11:24

TV3 generant ictus massius a les ments dels televidents. Quina sort tenir NETFLIX

#13 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 24/02/2020 - 01:27

"Son sus hijos y nietos. Han de preservar negocios, canonjías y vínculos más o menos imbricados con el Gobierno regional, a la larga."

elconfidencial.com 23-2-2020

#12 Fer, BCN, 24/02/2020 - 00:07

Este infeliz ha encontrado su lugar en el mundo, y encima, Tven3 le da los quince minutos de fama que decia Warhol. El ritual de ponerse las chapas y la parafernalia me parece patetico...

#12.1 Nudistes per la independència, L´Escala de Les Anxoves, 24/02/2020 - 15:45

Hi estic d´acord...només el llaç groc és necessari i absolutament res més.