Publicitat
Política · 7 d'Agost de 2009. 18:53h.

Puig acusa el Govern de "partidisme" i "sectarisme"

Diu que "els ajuntaments del PSC i d’ ERC són els màxims beneficiaris dels ajuts de l’administració"

Puig acusa el Govern de "partidisme" i "sectarisme"

Felip Puig, amb Joan Puigcercós

El diputat de CiU i secretari general adjunt de CDC, Felip Puig, ha demanat al Govern català “que deixi d’actuar amb criteris partidistes i amb sectarisme en la seva gestió, després que s’hagi evidenciat que els ajuntaments del PSC i d’ ERC són els màxims beneficiaris dels ajuts que l’administració dóna als municipis a través tant de la llei de barris com del programa Viure al poble".
 
En una entrevista a Com Ràdio, Puig ha dit que “el Govern ha d’estar per les necessitats de tots els ciutadans i de tots els municipis, independentment del color polític, tant dels ajuntaments com de les entitats”. Ha afegit que "la filosofia del programa Viure al poble era bona, però les xifres demostren que se’n beneficien majoritàriament els ajuntaments d’ERC, i això no és bo per al país, perquè aquesta manera de fer política, genera sinergies negatives”. Segons Puig, "aquests ajuts, atorgats des de la conselleria del republicà Jordi Ausàs, evidencien un clar esbiaix cap a ajuntaments del mateix partit que el conseller”.
 
També ha indicat que la llei de barris “beneficia clarament els ajuntaments socialistes”, en un repartiment dels ajuts que Puig considera que segueix uns criteris tècnics “molt curiosos”.  Per això, des de la federació es demanaran explicacions tant del programa Viure al poble com de la llei de barris.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Canya a CDC i PSC, La Bisbal, 09/08/2009 - 20:37

Per sectarisme i partidisme, la etapa de CiU al govern i per damunt de tot i sempre contra ajuntaments d'ERC. I tot plegat quant només eren 10 o 15 ajuntaments a mans independentistes. Per tant ARA i tal com digué un alt càrrec convergent...NI AIGUA..!!

#7 Manel Ferran, BCN, 09/08/2009 - 15:11

El Manelich dels Calçots cada dia està més greixós...¡ Aquest home petarà, li agafarà una embòlia.....!!! No poden pair tanta MENJADORA....¡

#6 Mans netes, calçotets bruts, 08/08/2009 - 20:50

Quina pena fan en Puig i en Puigcercós... els dos treuen la bandera quan sembla per enganyar als 4 babaus, i només son regionalistes comprats per l'estat.

#5 pep castellar de n´hug, 08600, 08/08/2009 - 15:47

Exo es lo bias de be fet tu, con heres ha la conçelleria de politica territorial , aprenen ,que ja sera tart.

#4 Jordi, Les Borges, 08/08/2009 - 11:10

Ups,

estaria bé fer una comparativa amb les etapes de CiU d'abans del 2003; segurament parlar de biax i de sectarisme seria més productiu i il·lustratiu. I un cop feta la mitjana de tot plegat veure on s'està relament...