Publicitat
Política · 28 de Març de 2009. 15:55h.

Puig acusa Montilla de "covardia"

"Montilla ha preferit fer gestos de covardia política cessant Olmos"

Puig acusa Montilla de "covardia"

Felip Puig

Felip Puig ha tornat a demanar la dimissió del conseller d'Interior, Joan Saura, per l'actuació dels Mossos d'Esquadra davant algunes protestes dels estudiants que s'oposen al pla Bolonya. El secretari general adjunt de Convergència interpreta el cessament de Rafael Olmos, director general de la policia autonòmica, com un gest de "covardia" del president de la Generalitat, José Montilla. Al seu parer, "Montilla ha preferit fer gestos de covardia política cessant Olmos i no pas afrontant que té un mal Govern".

Puig ha afegit que el Govern de la Generalitat està "hipotecant la seguretat", i ha considerat que la policia és "un cos excel·lent però que políticament està molt mal dirigit".

El dirigent convergent també s'ha referit a la negociació del nou model de finançament per a Catalunya. Puig n'ha dit que és un "fracàs polític" i ha acusat Zapatero d'incomplir reiteradament els seus compromisos amb els catalans.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 pep, manresa, 28/03/2009 - 18:24

Si ja n'estem farts d'aquesta comèdia ja sabem què hem de fer a les properes eleccions, la millor manera d'assegurar un canvi seria que CiU tregués majoria absoluta.
Després ja veurem què fem amb Guardans, Duran i cia.

#2 joan, manresa, 28/03/2009 - 16:53

Sr.Puig i Srs de CiU...No actuen com a pa de pesic ni de cutó fluij..Amb las barrabasades que es porten a terme en el Govern de la Generalitat,haurían d\'actuar sense complexos,com una oposició clarificadora i alternativa de Govern.Poden i u han de fer

#1 Ramon, Barcelona, 28/03/2009 - 16:23

Per poder cessar Saura, Montillla hauria de demanar a Rodríguez Zapatero que en donés l'ordre. Maragall tampoc no era ningú per remodelar el Govern de la Generalitat. Des que hi ha Tripartit, això només pot fer-ho el secretari general del PSOE.