Publicitat
Política · 25 de Gener de 2013. 10:06h.

Puig adverteix que l'atur "no ha tocat fons"

El conseller creu que amb "estructures d’estat seria menys sagnant”

Puig adverteix que l'atur "no ha tocat fons"

Puig

El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, en declaracions a RAC1, ha replicat Alberto Fabra que “les multinacionals mantenen el seu interès per Catalunya”. També admet que l’atur “no ha tocat fons” però que amb “estructures d’estat seria menys sagnant”
 
"Si l'estat ens pagués el que ens deu, no hauríem d'apujar els impostos com estem fent", ha lamentat, a més d'admetre que "les dades d'atur són molt dolentes. Encara no hem tocat fons, malgrat sembla - i haig de ser molt prudent- que hi ha una tendència a l'estabilització en la destrucció d'ocupació".
 
"Estic convençut que si disposéssim ja dels instruments d'estat que estem reclamant, segurament tindríem uns indicadors a nivell d'atur i d'ocupació, no tant sagnants i més favorables. Jo només sé que les comunitats que tenen concert econòmic, tenen una taxa d'atur 10 punts per sota del que té Catalunya", ha insistit.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 luis, barcelona, 25/01/2013 - 15:47

No llores por perderlo todo
SIEMPRE NOS QUEDARA TV3

#4 Javier16666, Barcelona, 25/01/2013 - 15:18

Sí hombre, sí. Y si a los parados los enfundas con una estelada, se convierten en cotizantes a la seguridad social catalana de facto. Gi li ...

#3 carlitus, barcelona, 25/01/2013 - 12:30

Menys mal que ara ja el tenbim a ell com a conseller d'empresa, quasi a l'altura de ministre d'Estat, i les coses començaran a funcionar.

#2 luca, bcn, 25/01/2013 - 11:04

Quina tonteria (as usual).
Espanya té el concert economic per ella mateixa i te una taxa d'atur mes alta.
Les regions de França no tenen concert economic i tenen un atur mes baix.
No es una cuestio de independencia, sino de macroeconomia.

#1 amarilon, bcn, 25/01/2013 - 11:02

Mira, el Sr. Felip!
Res, la solució està en que quan hi hagi massa cua a les oficines del SOC, s'envia una patrulla dels Mossos a fotre estopa, i qui si resisteixi, se li treu un ull. Serà un aturat menys, i una invalidés més; el problema llavors el tindrà el Boi...