Publicitat
Política · 17 d'Agost de 2012. 09:32h.

Puig afirma que el PP és "una fàbrica d'independentistes"

Diu que la Diada "és una gran oportunitat per expressar-se a favor del pacte fiscal i de la independència"

Puig afirma que el PP és "una fàbrica d'independentistes"

Puig, amb una estelada

El conseller d'Interior, Felip Puig, ha assegurat que el president del govern, Mariano Rajoy, el ministre Cristóbal Montoro i la secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, són una "fàbrica d'independentistes". A més, ha afirmat que aquest extrem s'evidenciarà en la pròxima diada de l'Onze de Setembre, amb un clamor a favor del sobiranisme i el pacte fiscal.

El conseller considera que manifestar-se en la Diada a favor de la independència no anirà en detriment de la reivindicació del pacte fiscal, ja que està convençut que les dues propostes demostren la "voluntat indestructible de ser" dels catalans.

En aquest sentit, creu que durant la Diada molts catalans sortiran al carrer per reclamar la independència. "Esclar que sí, què es pensen? Però si només fa falta escoltar Montoro, Cospedal i Rajoy per veure que són una fàbrica d'independentistes", ha dit.

Puig ha indicat que el full de ruta del govern català i del país és l'obtenció del pacte fiscal, ja que així s'ha acordat al Parlament, encara que ha afirmat que aquest projecte es pot "conciliar" amb la voluntat sobiranista de cada vegada més catalans.

El titular d'Interior s'ha allunyat de les veus que demanen que la Diada sigui un clam pel pacte fiscal i ha expressat "la Diada és una gran oportunitat per expressar-se a favor del pacte fiscal i de la independència".

Publicitat
Publicitat

31 Comentaris

Publicitat
#20 BEJOTA, barcelona, 19/08/2012 - 22:21

SR. PUIG :NO ENS PRENGUI PER BABAUS.LO QUE HI HA ÉS UN 12% DE GENT AMB LA PRIORITAT DE L'INDEPENDENCIA D'ACORD AMBA LA MACROESQUESTA DE LES "CONSULTES SUBIRANISTES".I SI PENSA QUE LA RESTA HEM CANVIAT DE PARE POSSI'ENS A PROVA.BON DIA.

#19 tarracoEspañol, El vendrell, 18/08/2012 - 15:53

cataluña nunca podra entrar en la union europea solo hace falta que un mienbro vote en contra para que no pueda aceder i españa lo ara si fuera cataluña un pais claro.i antes todos los castellanos de cataluña iremos a la guerra en nuestras calles y si perdemos igual mente cela quedaran los moros.

#18 raul, LLeida, 18/08/2012 - 12:37

El partido Regeneración emplaza a las Fuerzas Armadas a defender la unidad de España y a que estén alerta
Carmen Klecker.- El partido Regeneración, que preside el escritor y periodista Enrique de Diego, considera que la clase política lleva décadas debilitando l

#17 Mohammed Abdullah, Ceuta (España), 17/08/2012 - 20:40

¿Y por la misma regla de tres no podría decirse que el independentismo es una fábrica de votos para el PP?

#17.1 pep, manresa, 18/08/2012 - 00:55

I si no és el PP, quina alternativa ofereixes als espanyols?, el PSOE?, UPyD?
Mira, als catalans ens la bufa qui mani a Madrid, es digui Franco, Aznar o Zapatero ja sabem el pa que hi dónen, és com si el capo dels àrbitres es diu Plaza o Sánchez Arminio, és exactament el mateix

#16 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 17/08/2012 - 17:45

Si se ponen en este plan, con la estelada por delante, los nacionalistas pueden conseguir cualquier cosa, como los antisistema en mi barriada.
ciudadanosinmitos.blogspot.com (2012 junio, julio)