Publicitat
Política · 10 de Febrer de 2011. 10:38h.

Puig amenaça Espanya amb el dret a decidir

El conseller considera que "serà molt difícil" retallar més enllà del 10%

Puig amenaça Espanya amb el dret a decidir

Felip Puig

El conseller d'Interior, Felip Puig, ha assegurat en declaracions a Catalunya Ràdio que "serà difícil" que la Generalitat pugui retallar les seves despeses per sobre del 12%, com va demanar el president del Govern, José Luis Rodríguez Zapatero, el president català, Artur Mas.

En aquest sentit ha recordat a Zapatero que "esperem que hi hagi corresponsabilitat, perquè hi ha ministeris que en els últims anys s'han buidat de competències però no ha variat el nombre de funcionaris".

En declaracions a Catalunya Ràdio, el titular d'Interior ha retret al Govern que no hagi reduït el nombre de ministeris, com sí que ha fet la Generalitat amb les conselleries.

Puig ha vaticinat que les relacions entre Catalunya i la resta d'Espanya estan entrant "en una nova etapa" i ha considerat "aquesta legislatura serà la de la ruptura amb un model que ha de donar satisfacció a Catalunya, perquè sinó això del dret a decidir ens ho haurem de començar a plantejar seriosament".

El conseller ha renegat del model de "cafè per a tothom"ja que "ens ofega econòmicament i representa una amenaça cap al nostre model educatiu o cap a la nostra connexió internacional".

Publicitat
Publicitat

36 Comentaris

Publicitat
#36 clar, Barcelona, 12/02/2011 - 08:22

"sinó el dret a decidir ens l'haurem de començar a plantejar seriosament!" Ostres quin lapsus freudià!. Ens heu volgut fer creure que JA us el plantejàveu seriosament. Cada dia surt a ensenyar el forro de Ciu, aquest conseller. Va bé saber què hi ha sota els comunicats"oficials".

#35 XavierBr, Sta. Coloma e Cervelló, 10/02/2011 - 22:50

UUiiiiiiii. Qiuna poc que feu Felipe

#34 Miquel, Barcelona, 10/02/2011 - 19:27

Josep M. Capdevila: quan parlis de la majoria de españoles no ens incloguis a nosaltres. Tu no ets ningú per dir que és el que nosaltres som. Això ho decidim nosaltres solets, espanyolot. I a fregir espàrrecs te'n vas tu, tu i tota la teva españolada. Ànim Puig. Endavant. Fotels-hi fort.

#33 Josep Maria Capdevila, Barcelona, 10/02/2011 - 19:14

El derecho a decidir del conjunto de los españoles incluida la mayoria de catalanes, que gentuza como Puig se vayan a freir esparragos en un abrir y cerrar de ojos. Otra cosas no puede ser.

#32 CAN PALANCA, Sant Privat d´en Bas, 10/02/2011 - 19:13

Doncs si vol retallar de veritat i estalviar calers comenci per veure la quantitat d´endollats del PSC que encara pul.lulen per la Conselleria de Salut jugant al canvi de despatxos i al canvi de taules. Agafeu el tema per les banyes i prou de marejar: interins al carrer i funcionaris a treballar!!!!