Publicitat
Política · 19 de Setembre de 2012. 10:13h.

Puig creu que el Rei "s'equivoca"

Lamenta que ha perdut l'ocasió de "mostrar-se com àrbitre d'una situació"

Puig creu que el Rei "s'equivoca"

Puig, en una imatge d'arxiu

El conseller d'Interior de la Generalitat, Felip Puig, ha assegurat en declaracions a Ràdio 4, que el Rei Joan Carles I "es va equivocar" amb la carta que la Casa Reial ha publicat a la seva pàgina web, i en la qual el monarca demanava que s'eviti "dividir forces, encoratjar dissensions, perseguir quimeres i aprofundir ferides".

Pel conseller, el monarca espanyol ha perdut l'ocasió de "mostrar-se com àrbitre d'una situació". Puig ha subratllat que el 1977 hi va haver una gran manifestació per la Diada que, segons ell, va obrir la porta al cicle de l'Estat de les Autonomies, que es va tancar amb la manifestació de juliol de 2010 contra la sentència del Tribunal Constitucional (TC) sobre l'Estatut, i que ara amb la marxa de fa una setmana es vol "obrir una altra porta".

Segons la seva opinió, en la manifestació independentista de la Diada hi havia "mig país" entre els qui es van desplaçar a Barcelona, els qui el van seguir pels mitjans en directe i els qui es trobaven fora.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#6 spanish, Madrdi, 19/09/2012 - 15:49

Al Sr AdigsaPuig........que le pasa que si eres español eres un mierda y si opinan entonces es que se equivocan o sea que tienen que hacer lo que tu digas......pero si estan pasando los dias y no pasa nada tanta mani para que ?

#5 Mohammed Abdullah, Ceuta (España), 19/09/2012 - 12:56

Lo preocupante sería que un secesionista y antiespañol declarado dijera que el SM El Rey acierta....

#4 Frank, berga, 19/09/2012 - 12:07

Va hombre no seas cínico ustedes no buscan ni arbitros ni negociaciones ni nada solo buscan a cualquiera que les de la razón y si no , es españolista y no tiene ni idea del conflicto y sois vosotros y vuestras ideas las que valen.

#3 Decart, L'Escala, 19/09/2012 - 11:12

a Espanya cada cop hi ha més republicans i entre elefants i Urdangarins l'home no s'en surt.
Jo proposo mantenir-lhi el titol de compte de Barcelona amb una petita dotació económica, (de fet amb aixo en tidria prou). Els escocesos ho faran així, hi sembla que se n'ensortiran.
Tot te un preu

#2 Urgell, Barcelona, 19/09/2012 - 10:46

Sous molt cinics, pq a qui odieu (Espanya i tot lo que representa), no podeu després demanarlis respecte i comprenssió. Quina llealtat haveu tingut amb l'Estat. Si per exemple Puig condecores als cossos dels incedis de Girona, menys l'exercit, pq simplement es espanyol.