Política · 18 d'Octubre de 2012. 15:19h.

Puig creu que els Mossos han de "contribuir" a l'autodeterminació

"Estic convençut que participareu en aquest doble rol"

Puig creu que els Mossos han de "contribuir" a l'autodeterminació

Felip Puig

El conseller d'Interior, Felip Puig, en un acte amb comandaments dels Mossos d'Esquadra, ha instat el cos policial a "participar en els canvis en el nostre àmbit específic, però també, evidentment, contribuir en els canvis col·lectius de país".

"Estic convençut que el cos dels Mossos d'Esquadra, com a institució de país, com a referents de llibertats, com a símbol de la catalanitat i del nostre sistema de valors, participareu en aquest doble rol", ha afirmat.

Aquestes paraules han provocat la reacció tant del PSC com del PP. El líder dels socialistes catalans, Pere Navarro, ha lamentat que "no es pot utilitzar d’aquesta manera frívola el nom dels cossos i forces de seguretat en funció dels interessos d’un partit, del PP o de CiU”.

Segons Pere Navarro, “la funció d’aquests serveis públics és la de protegir la legalitat i protegir la seguretat dels ciutadans i, per tant, en un debat polític és irresponsable utilitzar aquest tipus d’expressions".

D'altra banda, Alícia Sánchez-Camacho, ha considerat que "aquest és l'exemple de la irresponsabilitat". "El conseller que ha de garantir la seguretat de Catalunya, posa els Mossos en contra de molta gent que es pugui sentir catalana i espanyola", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

34 Comentaris

Publicitat
#27 Gabriel, Barcelona, 19/10/2012 - 11:58

Ai Puig, ai Puig... a quants patriotes Ciu ha impedit que fossin mossos? ara els trobareu a faltar... només heu reclutat per tenir un cos de seguretat messell i espanyolitzat, no fos cas!!! i ara que trona!!!...

#26 Joan, Barcelona, 19/10/2012 - 08:53

En un altre lloc d'aquesta web han dit que el CNI pagava per punts negatius i deu ser veritat perquè sembla que es barallen per acumular-los.
Arruinaran Espanya amb tantes hores extra.

#25 con las manos en la cabeza o en silencio, b de escandolo, 19/10/2012 - 02:51

Todos aquellos que se llevaron las manos a la cabeza, cuando algunos militares afirmaron que ellos están para defender la constitución,

Ahora guardan un silencio cómplice ante esta amenaza de la Generalitat de utilizar sus hombres armados.

#24 Alan, barcelona, 18/10/2012 - 23:41

Policia politica... como la gestapo. Despues chillais cuando os llaman nazis pero parece que tenéis de cabecera "mein Kamfp". Antorchas, estadios con banderas, policia politica, ¿Lo próximo?¿ un brazalete a a quien no sea de vuestra secta? Estáis enloquecidos.

#23 Mohammed Abdullah, Ceuta (España), 18/10/2012 - 22:23

Cuando la policia deja de vigilar el cumplimiento de la LEY y pasa a vigilar el cumplimiento de una determinada POLITICA deja de ser un instrumento democratico para ser un elemento de coaccion totalitaria, la deriva del secesionismo antidemocratica es ya absolutamente demencial.