Publicitat
Política · 30 de Setembre de 2011. 22:34h.

Puig demana als periodistes que no siguin neutrals

El conseller afirma que no han de ser "asèptics i escèptics"

Puig demana als periodistes que no siguin neutrals

Puig, en una imatge d'arxiu

El conseller d'Interior, Felip Puig, ha atorgat certa responsabilitat als periodistes alhora de comunicar una propera llei d'us d'espais públics, que podria incloure la regulació del burka, i els ha demanat que no siguin "asèptics i escèptics".

"Els hi faig un prec, la seguretat és un gran repte d'un país, i la màxima responsabilitat, i no en vull defugir, és la del ministre d'Interior. Però sobretot en tenen una gran responsabilitat els alcaldes, i una responsabilitat que sovint els hi cau a sobre sense tenir tots els recursos per poder-hi fer front", ha explicat.

"És un gran repte de país, i en aquest repte hi han d'altres agents i actors. També els mitjans de comunicació, i per tant estic convençut que tindrem capacitat d'establir diàleg amb els mitjans sobre de quina manera podem traslladar aquest gran compromís per a seguir tenint ciutadans plenament lliures i segurs", ha afegit el conseller. 

Dirigint-se a la premsa, ha dit que "no seran només espectadors passius ni missatgers asèptics i escèptics sinó que també tindran un paper important alhora de dibuixar aquest compromís". 

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#7 Omar Aquino, Ciudad Bolívar. estado bolívar. Venezuel, 03/10/2011 - 17:46

La neutralidad nunca ha existido, y mucho menos en los medios de información, los periodistas son meros obreros y por ende deben redactar sus noticias de manera tal que no choquen contra la linea editorial del periódico o medio de información para el cual trabajen, quien no vea esto, es un auténtico

#6 Marcos, Madrid, 03/10/2011 - 16:15

Si por ti fuera acababas con la poca prensa independiente que queda y ponías de nuevo el nodo. ¿¿Por que tenemos que aguantar a este tipo de gentuza??

#5 Santiago, Mataró, 01/10/2011 - 17:46

O sea que desinformen, que nunca digan la verdad, no? Y si no han de ser neutrales a quién han de servir? Al nazional-catalanismo que profesas tu y los de tu estirpe y que se están acabando de cargar Catalunya después del nefasto tripartito, con una huida aun más hacia el independentismo? A la mier!

#5.1 De Villiers, Cardedeu, 01/10/2011 - 19:41

Santiago, antes describir tómate un Valium.

#4 xavier fabra, bacelona ESPAÑA, 01/10/2011 - 10:00

NEUTRALES ??? vanga ya , alguien a visto o leido algun periodico de papel o digital SUBENCIONADO POR EL GOBIERNO AUTONOMICO QUE SEA NEUTRAL , Y QUE DECIR DE LA CENSURA EN LOS COMENTARIOS

#3 Salvador, Vic, 01/10/2011 - 08:00

El Conde de Godo es la persona más pobre de España,se pasa el dia Pidiendo a las Instituciones...este si que no es aseptico...jejeje