Publicitat
Política · 25 d'Octubre de 2010. 14:17h.

Puig "entén" el nerviosisme de Laporta

CiU nega que estigui "al darrere" de la 'due diligence'

Puig "entén" el nerviosisme de Laporta

Felip Puig, en una foto d'arxiu

El secretari general adjunt de CDC, Felip Puig, ha negat que Convergència i Unió estigui "al darrere" de la 'due diligence' que va presentar l'actual junta directiva del FC Barcelona presidida per Sandro Rosell.

En declaracions a El món a RAC-1, el dirigent convergent ha assegurat que "cap interpretació fidedigna pot donar peu a què algú pensi que CiU està al darrere de la màquina social del Barça" i ha afegit que "en cap cas es pot dir estem més aquí o més allà. Crec que ens equivocaríem molt si des de la política intentéssim que una cosa tan important com el Barça tingués algun tipus d'interferència".

En aquest sentit, ha apuntat que "entenc el nerviosisme de Joan Laporta. Suposo que el trànsit del futbol a la política no deu ser fàcil. M'imagino que tenia unes expectatives diferents a les que està constatant en aquests moments".

Puig considera "lògic" que "quan estàs a la franja de si entres o no entres i t'estàs jugant una part del teu prestigi personal, deuen estar molt nerviosos. I del que es tracta quan ets petit és intentar ficar-te amb el que va al davant per veure si ensopega o si li presta una mica d'atenció".

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 LLUC, AIXÒ JA S´ACABA, 25/10/2010 - 16:52

David (l´Hospitalé) crec que has begut o vols autoenganyar-te. Quin dirigent de CiU diu que és un partit sobiranista ? Només han dit que a la llarga creuen que els ciutadans de Catalunya tenen el dret a decidir-ho, res més. I que ara volem el Concert Econòmic. No s´apunten a cap utopia.

#4 david, L'Hospitalet, 25/10/2010 - 16:10

Conveniència i Unió(istes) un partit de l'establishment que sa'punta a darrera hora a la moda del sobiranisme...credibilitat? ZERO

#3 LLUC, AQUES MALSÓN S´ACABA, 25/10/2010 - 15:07

Laportista (és el mateix que dir corruptiste) , no sabia que CiU tenia majoria absoluta. Doncs que tontos que són que no han pogut governar aquest 4 darrers anys. Els socis del barça hem dit 2 cops que no volem corruptes (Laporta), en moció de cnesura i en eleccions. Ara també ho dirà Catalunya.

#2 TWT, Barcelona, 25/10/2010 - 14:58

Es demostra que David Madí no mana res a Convergència. Havia afirmat per activa i per passiva que havia donat instruccions de NO PARLAR DE LAPORTA, i ja surt el Felipet a fer el que vol: atacar Laporta. FELIP PUIG ÉS EL QUE MANA. Pobre General Patton destituit a Coronel...

#1 Laportista, BCN, 25/10/2010 - 14:34

Si, si no debeu estar pas contents del seu pas a la política ja que us ha pispat la majoria absoluta.Ara heu de disimular