Publicitat
Política · 13 d'Agost de 2010. 12:46h.

Puig 'enterra' el catalanisme del PSC

Considera que els socialistes catalans "han viscut la mort de la seva ala catalanista"

Puig 'enterra' el catalanisme del PSC

Puig i Nadal, en una imatge d'arxiu

El secretari general adjunt de Convergència i diputat de CiU al Parlament, Felip Puig, s’ha mostrat crític amb el PSC, a qui veu incapaç també de gestionar la crisi amb solvència i ha posat com exemple el fet que “la Generalitat hagués contractat 80.000 funcionaris i ara els abaixi el sou a tots perquè sinó no els pot pagar”.

"Un PSC en hores baixes i que a més, ha viscut la mort de la seva ala catalanista”, tal i com ho evidencia la decisió del conseller Castells de no formar part de les llistes. Puig dubta que, ”més enllà dels consellers Nadal, Tura i Maragall, hi hagi ànima catalanista amb pes real dins el PSC” ja que si així fos, “els 25 diputats catalans del PSOE haurien actuat diferent i haurien servit per alguna cosa més”.
 
“El que és clar és que el PSC, després d’intentar sincronitzar els interessos del PSOE amb els de Catalunya ha acabat optant per primar els del socialisme espanyol” ha afirmat el diputat de CiU en una entrevista a COM Ràdio. I és per això que està convençut que les reunions entre el PSOE i el PSC per parlar de l’Estatut, no són per a parlar d’aquest sinó que "acaben centrant-se en com salvar el cop que es preveu per al PSC a les pròximes eleccions autonòmiques".

Amb el mateix to crític, s'ha referit així a la polèmica creada per la retallada d’inversions en infraestructures anunciada pel govern espanyol, amb declaracions i contradeclaracions entre el mateix president Zapatero i el ministre José Blanco. “Som davant un nou exercici de frivolitat, d’improvisació, de mala gestió de la crisi, de mala política i que l’únic que fa és dur l’Estat a la ruïna moral” ha assegurat Felip Puig a qui, no li estranya que, davant “la política socialista de la mentida”, la gent surti al carrer a manifestar-se i a reivindicar infraestructures necessàries per al territori.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Perfecto, Barcelona, 14/08/2010 - 14:02

Mejor, que se presenten como PSOE, que les votarán 900.000 personas más.

#1 lluis, mediona Barcelona, 14/08/2010 - 10:14

Cla i catalá.