Publicitat
Política · 9 de Juny de 2009. 13:07h.

Puig equipara PSOE i PP

"Tanto monta, monta tanto!, uns amb talante i els altres et venen de cara, però tots dos són iguals"

El secretari general adjunt Convergència, Felip Puig, ha vaticinat que el Govern de Rodríguez Zapatero tendirà a “un cert replegament i tancament en si mateixos”, “s’enrocaran una mica fins i tot en les posicions que afecten a Catalunya davant aquest sorpaso del PP”.  És per això que dubta que hi hagi un apropament de les files socialistes als nacionalistes. “No som el seu soci preferent i nosaltres tampoc hi estem disposats”.

“Intentaran consolidar l’estabilitat política a través de dos o tres partits petits d’esquerra”. Felip Puig ha descartat que una moció de censura a l’estat beneficiï Catalunya, “Tanto monta, monta tanto!, uns amb talante i els altres et venen de cara, però tots dos són iguals”.

Puig creu que el Govern català pot "radicalitzar" les seves postures davant el Govern central. “És possible i provable que els intentin collar més, però perquè només ho fan quan hi ha eleccions?” s’ha preguntat. “Catalunya es de nou insultada i atacada i amb el PSC ha quedat en evidència que s’ha trencat el mirall: no serveix de ser tenir un govern del mateix color polític aquí que a Madrid com els socialistes predicaven".

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat