Publicitat
Política · 27 de Maig de 2011. 19:01h.

Puig evita culpar Hereu

"No vull traspassar responsabilitats perquè s'ha actuat conjuntament"

El conseller de l'Interior, Felip Puig, ha evitat culpar l'alcalde de Barcleona en funcions, Jordi Hereu, sobre el campament d'indignats que s'ha instal·lat a Plaça Catalunya. "No vull traspassar responsabilitats perquè s'ha actuat conjuntament", ha dit en roda de premsa a Palau.

A pregunta d'e-notícíes, el conseller ha expressat que "prefereixo valorar que aquesta actuació la vam decidir entre l'alcalde de Barcelona i jo". En aquest sentit, ha afegit que "segurament l'alcalde, durant aquest últims dies, ha tingut elements de valoració que jo haig de respectar  i ell també deu pensar que jo he tingut uns altres que ell m'ha respectat".

Per últim, ha manifestat que "és evident que la resposnabilitat d'ordre públic descansen en la policia de Catalunya, que el que és la policia administrativa pot estar compartida i que el que és l'ordenança de civisme pertoca més a la Guàrdia Urbana i a l'Ajuntament de Barcelona".

Felip Puig, en un moment de la roda de premsa
Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#12 Almogàvar, La Sagrera, 28/05/2011 - 18:13

F.P. dimiteix. Ets el Goebels de Catalunya. Aixó, F.P. ho pagaràs ben car, tu i el Mas, Tu i el Trias. On aneu a parar. Heu fet bons en Saura.

#11 Tonilop , Mollet del Vallès, 28/05/2011 - 17:07

El meu suport al primers indignats amb ideals i objectius justos i coherents. I el rebuig més enèrgic contra els que han volgut aprofitar-se d'aquesta concentració, per tenir un espai per la seva comuna hippie. Calia una neteja urgent, ben fet Conseller, ben fet pels Mossos.

#10 Assumpció, Barcelona, 28/05/2011 - 11:48

@Pere, el triStpartit rarament assumia resoldre problemes, per tant difícilment hauria mogut fitxa en aquest cas com no ho feia habitualment en altres.

Una cosa és governar i una altra de ben distinta és ocupar les cadires panxacontent.

#9 ciutadà ppcc, Palma, 28/05/2011 - 11:46

Quina diferència amb els espanyols, siguin psocialiestes o peperos, sempre donen la culpa a l'altre sense assumir els problemes amb responsabilitat.

#8 ferrusolo, bcn, 27/05/2011 - 21:42

Avui s'ha demostrat la ineficacia d'en Puig.
Si s'intervé és per desallotjar i mantenir la posició, no per donar quatre cops i sortir fugint.

No entro en temes polítics solament en estratègia policial.

Ara el problema s'ha multiplicat per deu.