Publicitat
Política · 6 d'Agost de 2009. 09:51h.

Puig insta Montilla a mirar-se el currículum

"El veig més instal·lat en els cotxes oficials durant molts més anys que no pas Artur Mas"

El secretari general adjunt de CDC, Felip Puig, ha assegurat que "em dóna la sensació que el senyor Montilla no ha mirat el seu propi currículum perquè el veig més instal·lat en els cotxes oficials durant molts més anys que no pas Artur Mas", en referència a les paraules de Montilla que ha repetit durant les últimes setmanes que és el candidat més antic a les eleccions.

En una entrevista a 'Els matins d'estiu', el dirigent de la federació nacionalista creu que les properes eleccions al Parlament "serà l'última oportunitat de Mas, en el sentit, que serà president després de les properes eleccions. No serà més candidat, d'alguna manera sens aconseguir el resultat desitjat, sinó que estic convençut que Mas serà el pròxim president de Catalunya".

Per últim, ha dit que "Artur Mas és el candidat que ha guanyat les dues darreres eleccions a Catalunya. Estem convençuts que guanyarà les properes eleccions al Parlament. El nostre objectiu és aconseguir una majoria suficient com per poder governar i recuperar un lideratge per Catalunya basat en la confiança i l'autoestima".

Felip Puig, amb Artur Mas
Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#18 mar, barcelona, 07/08/2009 - 11:22

I si CIU no guanya la presidència, a la 3ª d'haver guanyat el Parlament, tornaran a plorar i a acusar els altres de robatori, i a confondre aquella gent que no llegeix la Llei electoral, ni pensa, i només els creu i obeeix, com si fossin una religió.

#17 nora, Barcelona, 07/08/2009 - 11:15

Sembla que CIU guanyarà les eleccions al Parlament altra vegada, però el que vol és guanyar la Presidència i això comporta treballar-se els pactes, a Catalunya! i d'això no en saben. Només d'amagat amb en Z,a Madrid i llavors no els els compleix.

#16 mila, barcelona, 07/08/2009 - 10:59

Puig, perdona però no és "em dóna la sensació" sinó "em fa l'efecte". Tampoc és "tenir que" com dieu sovint els de CIU sinó "haver de" . Tots hem de millorar el llenguatge, xicot, no només els nouvinguts.

#15 Aalèxia, Manlleu, 07/08/2009 - 10:17

El sopar va estar prou bé Dandee, però me'l vaig haver de menjar sola. Ets un tipic mascle bocamoll hispá.

#14 JOAN, TORTOSA, 06/08/2009 - 22:59

Tommy es refereix al Passat , porta més anys MOntilla vivint de lo oficial que Elvis del rock. Presi de dipu, alcalde, partido, ministro i abans fracasado escolar però con enchufe de partido. 30 anys de cotxe oficial.