Publicitat
Política · 28 de Juny de 2010. 09:25h.

Puig: "intenten destruir-nos"

"Al principi va ser amb el 3%, ara és amb el 4%"

Puig: "intenten destruir-nos"

Puig, a l'esquerra, en una imatge d'arxiu

El secretari general adjunt de CDC, Felip Puig, ha assegurat en una entrevista a El món a RAC1 que "CDC no va cobrar comissions per adjudicar obres públiques". "Teníem set convenis signats. Són legals. Ho vam declarar tot. No tenen cap relació amb l'adjudicació d'obra pública", ha explicat.

Puig considera que "tot això són conjectures que intenten destruir-nos. Al principi d'aquest període de set anys va ser amb el 3%, ara és amb el 4%".

"Li puc garantir que totes les adjudicacions van fer-se de manera transparent. El tripartit les va auditar el 2004. Si cal, es poden tornar a auditar. Els consellers no decidíem res, les adjudicaven empreses públiques", ha assenyalat.
 
També ha recordat que "no hi ha hagut cap actuació de finançament il·legal. A més, de moment no se'ns ha citat a declarar. Mai ens hem negat a declarar". "No descarto que Artur Mas comparegui al Parlament. Si continua sent interpel·lat, no ens hi negarem, no ens n'amaguem pas", ha indicat.

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#21 ik, moncada, 28/06/2010 - 17:32

puig, ahora toca cuando os envolveis en la senyera al grito de espanya nos ataca, verdad?

#20 Terraxa, Terrassa, 28/06/2010 - 17:14

Pep, ja et trobava a faltar, els talibans són els d'ERC, els de CiU són xoriços i prou, com els del PSC i PP. Els dICV són tontets. I pagar ho pagarem, és clar que sí, TOTS ho pagarem. D'entrada, ja treballem 5 mesos a l'any només per a l'estat.

#19 Pep, Alt Empordà, 28/06/2010 - 16:28

Els talibanets Convergents en sabeu molt d.intentar desviar el tema acusant els xoriços dels PSC però això no us exculpará de lo molt xoriços que sous els de CiU.
CiU s.ha financiat il.legalment i això ho pagareu us agradi o no! Jo independencia jo ERC

#18 Terraxa, Terrassa, 28/06/2010 - 15:54

Carles, això de que ERC és honesta està per veure. Estaven al mig del merder. Una de dues, o ho veien i no diuen res (encobriment), o són incapaços de veure el que tenen a sota del nas (ineptes de campionat). I no oblidem l'amiguisme i les ambaixades.

#17 testimoni, barna., 28/06/2010 - 15:46

El lladre no plora mai per haver robat, plora perqué l'han enxampat. Vosaltres mateixos els de ciu sou els que us estu destruint, i a mes esteu fent mal a Catalunya.