Publicitat
Política · 12 de Desembre de 2009. 16:07h.

Puig lamenta el "menyspreu" dels socialistes

Diu que Zapatero i De la Vega "obliden els seus principis democràtics"

Puig lamenta el "menyspreu" dels socialistes

Felip Puig, amb una estelada

El secretari general adjunt de CDC, Felip Puig, ha augurat que el "menyspreu" dels socialistes cap a les consultes sobiranistes convocades en més de 160 municipis catalans aquest cap de setmana provocarà que "més gent vagi a votar".

"La reacció del PP era d'esperar, però no pensàvem que els socialistes intentarien ridiculitzar, menysprear i fins i tot prohibir les consultes", ha assegurat Puig a Vic, on aquest diumenge es celebra una de les consultes sobre la independència de Catalunya.

Tant el president del Govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, com la vicepresidenta María Teresa Fernández de la Vega, segons Felip Puig, "fan un flac favor a la democràcia i obliden els seus principis democràtics" al "menysprear" les consultes, convocades "per dir a Espanya que Catalunya no es rendeix, no dimiteix ni es resigna".

"La societat catalana, la ciutadania activa i compromesa, aixeca la seva veu davant la incomprensió d'Espanya", ha afegit Puig, que ha destacat que les consultes són un "exercici de democràcia en estat pur".

També ha fet una crida a votar, dirigit fins i tot a "aquells que no creuen en la independència", perquè iniciatives com aquesta "consoliden la democràcia".

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 pep, manresa, 13/12/2009 - 12:12

No diguis bestieses Silvestre, si ets independentista vota que SI i prescindeix de qui doni suport a aquesta opció, si hem de mirar el què han fet la grossa se l'endú ERC muntant una Generalitat sucursalista podent-la triar nacional, passa ara d'això

#4 Silvestre, Sant Sebastià M, 13/12/2009 - 02:08

Heu fet tard convergents ! Heu fet tard ! Com sempre, la realitat us ha superat. Amb la llepada als peus del Zpolles ja heu quedat retratats. Ara ja no sou més que una entrada a la Gran Enciclopèdia Catalana, apartat Història.

#3 albert, barcelona, 13/12/2009 - 01:44

ole tus huevos!!! por poco que se piense, todos ganaremos saliendo de España... no es cosa d' emocionar-nos amb els segadors... tots volem que no ens toquin la butxaca...

#2 Jaime, Barcelona, 12/12/2009 - 20:05

La transición española ha fracasado porque la política española ha retrocedido al 1975. Espero que pronto se realice la consulta en mi barrio para poder votar INDEPENDENCIA SI. Yo mismo y mi familia nos vamos a dar el gustito de votar una CATALUÑA LIBRE.

#1 j, BCN, 12/12/2009 - 16:29

La patètica reacció del règim socialista a Catalunya recorda molt les maniobres reaccionaries dels governs autoritaris. Recordem els argumentaris dels antics serbis, dels extingits governs del "socialisme real"...