Publicitat
Política · 31 de Gener de 2011. 18:09h.

Puig no vol sortir "encara més" al 'Polònia'

El conseller evita valorar la gestió de Saura per no donar arguments al programa

Puig no vol sortir "encara més" al 'Polònia'

El Felip Puig i el Joan Saura del 'Polònia'

El nou conseller d'Interior, Felip Puig, ha estat el protagonista de la roda de premsa que s'ha fet aquest dilluns a la seu del Departament per explicar els detalls del nou sistema de velocitat variable, en la qual ha fet broma i ha evitat valorar la gestió de Joan Saura al·legant que "no vull sortir més al Polònia".

Puig, que ha comparegut conjuntament amb el director del Servei Català de Trànsit, Joan Aregio, ha explicat les novetats i després ha contestat les preguntes dels mitjans de comunicació.

Al final de la roda de premsa, un dels periodistes li ha preguntat si podia fer un resum en castellà de tota la informació que havia donat fins al moment i, a més, li ha demanat una valoració de la gestió dels anteriors responsables del Departament d'Interior, referint-se a l'exconseller Joan Saura i el seu equip.

Puig li ha dit que "això que em demanes és l'única cosa que no faré". "Ja surto prou vegades al Polònia i no vull donar-los més motius per a que em treguin encara més", ha ironitzat el conseller d'Interior.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Ricard , Rellinars, 01/02/2011 - 14:42

Volem canvis a la Corpo, la seva situació és insostenible.

tripartit? no, gràcies.

#6 sulfuro sulfuro, Barcelona, 01/02/2011 - 12:24

Yo si valoro la gestión de Saura y no puedo entender que tengamos que pagar un sueldazo de senador para este inútil indigno de ocupar cualquier cargo público

#5 Almogàver, Platja d'Aro, 01/02/2011 - 09:21

Notícies de veritat

http://vaderiure.blogspot.com/

#4 Siscu, Artesa de Segre, 01/02/2011 - 08:49

La Corpo és l'ùltim reducte del tripartit, i a fe de Déu que l'estan explotant a fons. Per quant el canvi a TV3 i Catràdio?.

#3 Joanet, bcn, 31/01/2011 - 23:36

Dani, o ets tonto i t'ho creus tot, o no circules per aquestes vies, no has vist com ha baixat el volum de tràfic els últims anys?