Publicitat
Política · 3 de Febrer de 2012. 12:23h.

Puig: "qualsevol ciutadà hagués pres decisions similars"

El conseller recorda que alguns alcaldes van decidir tancar centres escolars

Puig: "qualsevol ciutadà hagués pres decisions similars"

Puig, en roda de premsa

El conseller Felip Puig ha comparegut en roda de premsa, on ha explicat que el fred continuarà fins dimarts de la setmana vinent, així com que "aquest cap de setmana tocarem fons", especialment la matinada de dissabte a diumenge.

Puig ha assegurat que "s'actuarà preventivament", atès que "és millor prevenir que curar". Pel que fa a les crítiques sobre un excés de zel, ha indicat que "si la nevada hagués tingut continuïtat avui faríem una valoració diferent".

Igualment ha recordat que "els alcaldes també tenen responsabilitat en la protecció civil. Vull agrair el seu paper". En aquest sentit ha indicat que "en alguns casos els centres escolars han tancat perquè ho ha dit l'alcalde".

Puig, que ha assenyalat que "la seguretat d'un país es basa en la prevenció, la reacció i la reparació", ha manifestat que "qualsevol ciutadà hagués pres decisions similars". Igualment ha recordat que "la predicció meteorològica no és una ciència exacta".

"Governar i prendre decisions té un factor de risc. Aquest és el que s'assumeix en la responsabilitat política", ha dit, a més d'alertar també que "tenim set comarques amb risc d'incendi forestal".

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#12 neus, barcelona, 05/02/2012 - 14:36

Similars, si. L'exageració ve de les ganes de diferenciar-se de Saura. Puig tenia molt clar que faria en cas d'alarma atmosfèrica -cdc és molt de pagès-. El que no ha sabut és el que cal fer en cas d'alarma social, indignats, manifestacions, etc. Per aquestes alarmes no està preparat.

#11 Emeteria, Barcelona, 04/02/2012 - 16:08

Per una vegada i sense que serveixi de precedent, estic totalment d'acord amb la planificacio i mesures preventives que s'han fet des.del Departament del Sr. Puig i, si senyor, el felicito. Aixó ha permés als ciutadans prendre també les seves cauteles i hem anat sobre segur. Prevenir abans de curar

#11.1 ulisses, barcelona, 05/02/2012 - 14:45

És veritat, s'ha de prevenir i ja es podrien prevenir dels fracàs cantat del concert econòmic o pacte fiscal, abans que la tempesta del PP ens hagi fet malbé totes les collites. Posar-se en estat d'alerta màxima i actuar d'altra manera que plegar i convocar eleccions quan ja no quedi res.

#10 Ramon, Barcelona, 04/02/2012 - 13:44

Sí senyora, qualsevol CiUtadà evacua les escoles quan no neva, i es tanca a l'Up

#9 Carme, Mollerussa, 04/02/2012 - 08:39

Pressumeix de seny i en canvi malgasta tones de sal a BCN per fondre neu i gel... que no han arribat. S'ha de ser justet o malgastador o un vulgar propagandista per tirar la sal "preventivament".

#9.1 Piove, porco goberno, Barcelona, 04/02/2012 - 18:52

Lo millor és no fer res, com el tristparit fa dos anys amb en Saura de conferència a Mallorca

#8 Manolo, Barcelona, 03/02/2012 - 17:26

No olvidemos que este Sr. es uno de los mejores del Gran Timonel.

Pero otra vez que quiera decir algo, sobre las previsiones, que se las haga a su "hermanito" Oriol Puig que casualmente es el Director del Servicio Meteorológico d4e Catalunya

.Claro, que uno la caga y el otro acierta