Publicitat
Política · 21 de Gener de 2011. 16:05h.

Puig rebujta que els alcaldes tinguin més poder sobre els Mossos

"La seguretat d'un país ha d'estar en mans d'un Govern"

Puig rebujta que els alcaldes tinguin més poder sobre els Mossos

Felip Puig, amb Mossos

El conseller d'Interior, Felip Puig, ha rebutjat la petició de l’alcaldessa de l’Hospitalet, Núria Marín, de tenir més poder municipal sobre els Mossos d’Esquadra i ha dit que “la seguretat d’un país ha d’estar en mans d’un Govern”. 

En aquest sentit, Puig ha destacat les paraules de l’alcalde de Sabadell i president de la Federació Catalana de Municipis, Manuel Bustos, durant l’acte de signatura del llibre d’honor de l’Ajuntament, que ha dit que no demanen el comandament sinó continuar coordinats. El conseller ha afegit que “aquestes paraules demostren que la proposta de Marín va més dirigida cap a fins electoralistes que no pas a seguretat”.

D'altra banda, el titular d'Interior ha fet una crida als ciutadans perquè la manifestació a Salt, transcorri de forma cívica i “no hi hagi elements de distorsió que ens facin perdre la cohesió social”. Tot i lamentar "profundament" la mort del jove mentre fugia de la persecució policial, ha defensat l’actuació dels Mossos d’Esquadra, ja que “davant de qualsevol furt l’obligació de la policia és actuar i garantir la llibertat, la integritat i la seguretat de tots els ciutadans”.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 jordi, l\'h, 24/01/2011 - 16:30

el que li passa a la nostra alcaldessa,es que no sap que fer amb la gent enchufada,vaga i de baixa de la guàrdia urbana i necessita que algú li tregui el seu mort de sobre!!!
Núria, que ya os conocemos!!!

#2 Cardhu, Igualada, 21/01/2011 - 19:05

Nomes faltaria aixo, a Igualada ja n'hi ha prou de dictadura per part de l'alcalde.
El que s'ha de fer es treurels-hi poder, i mes investiguecions de com malbaraten els nostres diners

#1 Carrasclet, Girona, 21/01/2011 - 17:33

Però què vol aquesta sociata de la Marín, posar tambè els Mossos a recaptar multes d'aparcament per poder-se comprar un apartament a la Cerdanya o a la Costa Brava?.Si vol manar sobre cossos policials ja te la seva policia local.