Publicitat
Política · 13 de Novembre de 2013. 22:21h.

Puig replica que Catalunya no es pot aturar "ni dues hores"

"El que necessita l'economia catalana és continuar treballant amb molta més intensitat"

Puig replica que Catalunya no es pot aturar "ni dues hores"

Felip Puig, en una imatge d'arxiu

El conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, ha replicat el líder d'Esquerra, Oriol Junqueras, qui havia amenaçat prèviament amb una vaga general si l'Estat no permet la consulta. "És impossible aturar l'economia catalana ni dues hores", ha valorat el membre de l'executiu.

Puig ha remarcat que "una cosa és una vaga general convocada pels sindicats per algun motiu i una altra és que el que necessita l’economia catalana és continuar treballant amb molta més intensitat perquè és el que donarà a Catalunya més fortalesa per superar qualsevol repte com el que tenim ara sobre la taula".

El dirigent de Convergència, en una entrevista a La Brúixola d'Onda Cero, ha considerat que les declaracions de Junqueras, fetes a Brussel·les, cal emmarcar-les "en la línia d’escalada de radicalitat verbal" i són "un recurs retòric davant les declaracions insensates del ministre Montoro".

En aquest sentit, ha criticat que el ministre d'Economia "tregui pit" dient que l'Estat és qui pagarà en nom de Catalunya els proveïdors. "Si l’Estat pagués els deutes no caldria que les farmàcies i els hospitals catalans patissin com ho esta fent", ha afegit.

"Espanya només pot aspirar a una certa estabilitat econòmica si Catalunya continua en la seva línia de recuperació i reactivació", ha reblat Puig.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#9 BEJOTA, BCN, 14/11/2013 - 16:33

Barroso reitera per enèsima vegada i de manera oficial que la independència suposa quedar fora de la U. Europea
Des del 2004, la Comissió Europea ha advertit en un bon nombre d'ocasions que la secessió d'un territori que forma part d'un Estat suposa que la regió separada ja no formaria part .

#8 abcdari, bcn, 14/11/2013 - 12:05

Això va adreçat a tots aquests empresaris que creuen que la independència els hi farà perdre diners. Que pensin que tan de tenir en compte Espanya potser s'ensorraran a Catalunya. Per exemple amb un vaga no podrà vendre re de re enlloc. No els hi sortirà gratis ser botiflers.

#7 Casper, Bcn, 14/11/2013 - 10:31

En Cataluña se habla mucho de trabajo, otra cosa es que se trabaje. Un mito más alentado por nazionalistos. En Cataluña la economía industrial que funciona es la que depende del conjunto de España (SEAT, Químicas, Laboratorios), el resto es un conglomerado de empresas de servicios y turismo.

#6 Eric, BCN, 14/11/2013 - 09:53

Catalunya s'aturarà TOTALMENT si se la priva dels seus drets fonamentals, un dia, una setmana, un mes o el que calgui!!

#6.1 Casper, Bcn, 14/11/2013 - 10:32

Ya lo veremos, yo rezo para que llegue ese día.

#5 vramoneda, Sentmenat, 14/11/2013 - 08:38

Si no vols ser robat, tanca't a casa amb clau i forrellat. Ni que sigui una setmana! Millor que el poc que tens no te'l prenguin!

Delenda est hispania.

#5.1 Casper, Bcn, 14/11/2013 - 10:35

jajajaja tú lo que eres un miserable, un misántropo, un esquizoide, un trastornado jajajajaja gracias a Dios que en el mundo los desgraciados como tú sois los menos. Animal, te morirás y te enterrarán con lo acumulado como Diógenes.