Publicitat
Política · 17 de Juliol de 2008. 10:13h.

"Puig s'ha de disculpar per ofendre a milers de catalans"

Joan Ridao defensa que "el president Montilla és un exemple a seguir"

"Puig s'ha de disculpar per ofendre a milers de catalans"

Ridao

El secretari general d'ERC, Joan Ridao, ha criticat les paraules del secretari general adjunt de CDC, Felip Puig, que va acusar el president de la Generalitat de "destrossar el català". En una entrevista a Els Matins de TV3, Ridao ha considerat que Puig "s'ha equivocat, i no només s'ha equivocat sinó que poden ser paraules ofensives per a milers i milers de catalans que s'han incorporat al país i parlen la llengua de la millor manera que saben o poden".

"Jo he pensat sempre que el catalanisme ha de ser un catalanisme de destí, que no mira d'on venen sinó on volen arribar. El president Montilla, des d'aquest punt de vista és l'exemple seguit per molts catalans de gent que ha vingut de fora i que ha fet un esforç per parlar la llengua, i això en cap cas es pot reprovar", ha afegit el dirigent d'ERC, per finalment sentenciar, en referencia a Puig, que "és un error i s'ha de disculpar"

Publicitat
Publicitat

46 Comentaris

Publicitat
#46 peret, barcelona, 17/07/2008 - 16:00

Que xicots que si, que perdem el temps en si pronuncien bé la s sonora o muda i no posem l' enfàssi en una verdader full de ruta per la independencia, com fan el escocesos...i per que? perque elscatalans som uns ploraires nomes sabem queixar-nos.

#45 peri, ferico, 17/07/2008 - 15:31

juan a mi que montilla hable en cordobes en su casa me la pendula bastante, pero cuando representa a la generalitat debe expresarse en un catalan mas que correcto con o sin acento pero correcto

#44 PERI, FERICO, 17/07/2008 - 15:29

Disculparse??' que es disculpi montilla per no coneixer la llengua del pais que representa, aixo si es vergonyos, el president de la generalitat ha de parlar perfectament catala i castella, o gairebe perfectament, i si no ho fa dona un pesim exemple

#43 Fèlix, Badalona, 17/07/2008 - 14:53

Anem bé, Ridao. Quina mena d'independentista disculpa el fet que el president d'una nació no sàpiga parlar l'idioma de la nació?? Així us va. Cada elecció és un daltabaix.

#42 Ramon, Barcelona, 17/07/2008 - 13:44

És humiliant, que presideixi la Generalitat un tio que ni s'havia molestat a aprendre català després de quaranta anys de viure al país. No és el deix. Què cony importaria, el deix? Evidentíssimament que el problema no és l'origen. Humiliant.