Publicitat
Política · 16 de Febrer de 2011. 22:01h.

Puig veu "diferències" entre el nomenament del seu germà i els del tripartit

El conseller d'Interior recorda que no estarà a les seves ordres i que "jo no l'he nomenat"

El conseller d'Interior, Felip Puig, ha dit que hi ha algunes diferències entre el nomenament del seu germà, Oriol Puig, com a nou director del Servei Meteorològic, i el nomenament en el seu dia dels germans de Pasqual Maragall i Joaquim Nadal.

En una entrevista concedida a RAC-1, el conseller d'Interior ha explicat que "hi veig algunes diferències i significatives. El conseller Maragall va ser nomenat pel seu germà, el president del govern; el senyor Manel Nadal va ser nomenat pel seu germà, conseller d'Obres Públiques; i el senyor Apel·les Carod va ser nomenat pel seu germà, vicepresident del govern i, a més, amb dependència directa. [...] Jo no l'he nomenat [al meu germà]".

D'altra banda, ha confirmat que durant la nit d'aquest dimecres s'aixecarà la limitació dels 80 Km/h a la B-10 i l'A-2, aquest dijous a la B-20 i la B-22 i el proper dilluns a la B-23. Puig ha comentat que  aquest dimecres "tot el que és la B-10, [...] des de la Ronda Litoral [...] fins al nus del Morrot, [...] també quedarà alliberat de la zona 80, i també l'A-2 -la Ronda Litoral [...] fins ben bé Molins de Rei-, [...] tot el que entenem com l'inci de l'AP-2, [...] el tram de pagament que acaba enllaçant amb Martorell [...] quedarà [alliberat] aquesta nit".

Aquest dijous "si tot va bé, la B-20, el tram de la Ronda de Dalt, [...] des del Nus de la Trinitat fins a l'autopista del Maresme, [...] i també la B-22 que és el ramal d'accés a la terminal 1 de l'aeroport". "Finalment, la B-23, des de la sortida de la Diagonal fins a [...] Molins de Rei, també quedarà pel dilluns. Ens avançarem una setmana a les previsions que havíem fet", ha afegit. "És possible [que s'hagi donat una sensació de descoordinació dins del govern]", ha admés.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat