Publicitat
Política · 7 d'Agost de 2010. 11:22h.

Puig veu Montilla com "un devorador de fills"

"Castells, Carod, Saura, Ernest Maragall ... Més de la meitat del seu govern sembla condemnat a la retirada"

Puig veu Montilla com "un devorador de fills"

Felip Puig i Mas, en una imatge d'arxiu

El secretari general adjunt de CDC, Felip Puig, ha assegurar que "en algun moment he pensat que Montilla era com Saturn devorant els seus fills. Castells, Carod, Saura, Ernest Maragall ... Més de la meitat del seu govern sembla condemnat a la retirada política ".

En una entrevista a La Vanguardia, el dirigent de Convergència ha manifestat que "m'ha sorprès la valentia, encara que poc coherent, d'algun membre del Govern denunciant la subordinació del PSC al PSOE".

Sobre el seu futur polític, Puig s'ha mostrat "molt orgullós d'haver format part del govern de Pujol, d'haver ajudat Artur Mas en la transició més difícil de la història de CDC i aspiro a tenir un lloc al seu equip de futur. On? El decidirà el futur president. Avui, les meves responsabilitats en el partit  m'ocupen plenament".

Finalment, sobre si CDC cobrava comissions del Palau, el secretari general de CDC ha reiterat que "mai s'ha cobrat. L'adjudicació d'obra pública en època de CiU ha estat la més fiscalitzada i analitzada de la història de la democràcia. Ni havia 3% ni hi ha 4% " i ha afegit que "reconec que la relació entre el Palau i algunes de les seves empreses patrocinadores pot oferir dubtes sobre la procedència i finalitat dels diners. Però la relació de CDC amb el Palau es redueix a set convenis perfectament explicats. No ha existit cap altra".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 jordi, Barcelona, 09/08/2010 - 14:23

i tu quan marxes??? ets com Fraga!!!

#2 Ex-convergent, ..., 07/08/2010 - 18:38

L'enemic no és cap nacionalista, l'enemic és CIU. CIU I els seus amos del PP, que per això la van comprar i Felix Millet ha estat dirigint l´orquestra de CIU a les ordres d´Espanya del PP.

#1 pepito, barcelona, 07/08/2010 - 11:47

ay señor, señor, este Puig no se si devora a sus hijos pero es un colocador de primicos en Adigsa