Publicitat
Política · 31 d'Agost de 2012. 19:38h.

Puig veu una "certa visió d'esperança" en les paraules de Barroso

El conseller diu que "és un símptoma més que ens porta a valorar el moment històric en què estem"

Puig veu una "certa visió d'esperança" en les paraules de Barroso

Felip Puig, en una foto d'arxiu

El conseller d'Interior, Felip Puig, ha valorat les declaracions del president de la Comissió Europea, José Manuel Durao Barroso, qui va assenyalar que la possible independència de Catalunya s'hauria de resoldre segons "l'ordenament jurídic internacional".

Puig, a Aitona, ha dit que aquestes declaracions són "un símptoma més que ens porta a valorar el moment històric en què estem. Catalunya sempre ha intentat donar resposta a les seves ambicions nacionals i no ho ha aconseguit plenament des de fa segles", ha remarcat.

Segons el dirigent de Convergència, "és possible que el missatge del president de la Comissió Europea pugui donar una certa visió d'esperança d'allà on Catalunya ha escollit ser, que és Europa".

"Per primera vegada ara es pot jugar en democràcia, avançant amb tranquil·litat, superant la crisi econòmica i generant una adhesió majoritària a la voluntat de ser del país", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#14 angel, cardedeu is not ecspain, 02/09/2012 - 00:39

Tot el equip de CyU es bla, bla, bla, bla i al final es caguen. Demostra Puig i participa a la manifestaciò per la independènia el dia 11s2012 i crida INDEPENDÈNCIA. !!*!!

#13 JOAN LOPEZ TENA, bcn, 01/09/2012 - 13:10

SR. PUIG: BARROSO ÉS PORTUGUES(SIC).N'OBSTANT ,ACÍSOLS HI HA UN 12% AMB LA PRIORITAT DE FER TROÇOS L'ESTAT (VEURE CONSULTES SUBIRANISTES FETAS PER CIU -ERC,ETC.

#12 Mohammed Abdullah, Ceuta (España), 01/09/2012 - 12:58

Y Don Quijote veia gigantes donde habia molinos de viento.... Pero este señor ha entendido una sola palabra de lo que ha dicho Durao?... O pretende que nosotros tampoco las hayamos entendido?

#11 Genis, olot, 01/09/2012 - 12:41

comentaris d'espanyols arreu.

quina pena que foten, ni un de sol de catala favorable a quedar-se a escanya.

hem guanyat els independentistes

#11.1 Manolo, Viladecans, 01/09/2012 - 14:33

En Olot votó un 25% del censo a favor de la independencia (decidim.cat). Menos lobos, caperucita.

En mi pueblo y en Castefa ya ni te cuento, juasjuasjuas!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!

#10 joan, manresa, 01/09/2012 - 12:40

tinu.)tots a una...,no poden raonar ,rés per el broc grós...,Sr.Puig..,¿ Només una certa visió...?Perdoni,pro nosaltres u valorem molt més axó...,Europa ya posa els ulls a Catalunya,i axó es important..,i apreti al Sr.Tremosa ,que no descansi,ni dins ni fora del Parlament Euro..No PODEN DESCANSAR