Publicitat
Política · 14 d'Octubre de 2008. 01:20h.

Puigbó critica els mitjans pel poc suport a l'homenatge a Xirinacs

Pel periodista "es constata que a Catalunya hi ha mitjans oficials però no públics"

El periodista Josep Puigbó ha carregat contra els mitjans de comunicació durant l'homenatge a Lluís Maria Xirinacs, que ha presentat aquest dilluns al Palau de la Música. "En Xirinacs deia que calia distingir l'espai públic veritable, allò que en deia l'espai del poble, de l'espai oficial, perquè sovint, deia Xirinacs, volen fer passar gat per llebre i se'ns vol fer passar l'espai públic per l'espai oficial", ha assegurat el periodista. "Aquest acte d'avui és un acte públic que ha nascut de la base del poble, que no el transmet cap mitjà de comunicació de Catalunya, ni la ràdio, ni la televisió. Una constatació més que malauradament al nostre país tenim mitjans oficials però no públics", ha afegit.

D'altra banda, Puigbó ha comentat que "Xirinacs es va deixar morir. I no només no l'hem oblidat sinó que la seva figura al llarg d'aquest any s'ha fet, a desgrat de molts, encara més gran. En un moment en que el nostre poble viu el vergonyant espectacle de l'Estatut, avui més que mai, el Lluís Maria Xirinacs esdevé l'emblema del manteniment de la dignitat de Catalunya". 

Josep Puigbó al Palau de la Música durant l'acte
Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 joan, el pla d'urgell, 15/10/2008 - 13:31

En Puigbó treballa, com vosaltres mateixos segurament, on li donen feina i millors condicions. És millor la TV3 del Montilla que la TVE de Aznar?
I sí, en Xirinacs no representava la majoria dels catalans, però ahir parlaven de Rembrand i del Prado a TV3

#10 joan, badalona, 14/10/2008 - 18:42

El Xirinachs era una figura que representava o aglutinava la majoria del poble català? o representava a aquells que es subroguen la seva representativitat, però que són poquets?. Curiós aquest Puigbó que va treballar a la TVE de l'Aznar.

#9 Jordi, Olot, 14/10/2008 - 14:34

hahaha!!, en Puigbó que feia Telediarios a l'època PP-Urdaci i debats en castellà a Canal 9, donant lliçons de catalanisme. El que em faltava per llegir!

#8 Toni, Vila de Sants, 14/10/2008 - 13:49

Ostres estic flipant! En Puigbó mullant-se per les llibertats de Catalunya....Gràcies Putxi! Visca els Països Catalans lliures!

#7 lios nuevos, Barcelona, 14/10/2008 - 13:36

pero si yo aun recuerdo al Puigbó presentando el Telediario en la epoca de Aznar....