Publicitat
Política · 16 de Setembre de 2011. 09:54h.

Puigcercós acusa Carod de creure's "per sobre" d'ERC

"Al govern, s'hi ha de ser vint-i-quatre hores"

Puigcercós acusa Carod de creure's "per sobre" d'ERC

Puigcercós i Carod, en una imatge d'arxiu

L'encara president d'Esquerra, Joan Puigcercós, en una entrevista a l'Avui, explica la seva relació amb Carod i diu que "no és res personal. No hi ha una diferència estratègica, era més aviat una qüestió de tempo polític".

"Al govern, s'hi ha de ser vint-i-quatre hores. Hi havia molta pressió en el tripartit i qualsevol coalició requereix molta tensió per part de les institucions i el partit. I potser en aquesta tensió sí que vam tenir alguna diferència", afegeix.

Sobre la carta de dimissió de Carod on criticava la direcció, admet que "no em va agradar, tot i que és ben legítim, perquè un partit no és un convent de clausura. Però tot depèn de la mentalitat que tinguis; si tu creus que estàs per sobre de l'organització pots actuar d'una manera, i si creus que estàs servint aquesta organització, ho fas d'una altra".

Pel que fa a Joan Ridao, considera que "ha fet una feina molt bona a Madrid. És un dels millors diputats que hem tingut i el que segurament té més capacitat tècnica, però haig d'acceptar que hi hagi gent que consideri que es necessita una renovació total".

"Jo no sóc el que m'haig de posar nota, però he fet tot el que havia de fer", conclou.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Lubov, Bcn, 16/09/2011 - 12:48

Casta parasitària aquests d'ERC, colla de vividors.

#1 Kropotkin, Vic, 16/09/2011 - 10:38

Es una pena que haya dejado la politica, hubiera sido divertido conocer su patrimonio...