Publicitat
Política · 24 de Setembre de 2009. 15:32h.

Puigcercós acusa Duran d'actuar a favor de les TV privades

"El PSC no pot votar diferent a Madrid i a Barcelona"

El president d'Esquerra, Joan Puigcercós, ha denunciat que "Duran respon a lobbies privats i d'interès en temes de televisió; ha donat suport a treure la publicitat de TVE". "Se'ns diu que de moment això no afecta la Corpo, però tot arribarà, i Convergència haurà estat còmplice de desfalcar una televisió vital per la identitat, l'univers simbòlic català i la llengua", ha apuntat.

El dirigent d'Esquerra ha afegit que "CiU també fa de lobby d'interessos de les televisions privades en la llei de l'Audiovisual, intentant reduir els drets de les públiques en la compra de drets televisius". "Això no és defensar Catalunya", ha lamentat.

D'altra banda, ha indicat al PSC que "no es pot votar d'una manera a Madrid favorablement a lleis del govern espanyol quan el mateix govern de Catalunya, on governa el PSC li demana el contrari". "Llista més votada? és un tema a considerar... però uns no poden trencar la disciplina de vot del Govern català i els altres han de pensar que Catalunya va per davant dels lobbies", ha sentenciat.

Duran, en una imatge d'arxiu
Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Ramona, Barcelona, 24/09/2009 - 17:02

Quin penques! Ell que va votar a favor de la Sexta! I el PSC, que vota en aquest cas com CiU, no representa els lobbies? Però només NO podeu pactar amb CiU. Se't veu el llautó del tercer tripartit!!! A fer la mà, esquerra!!!