Publicitat
Política · 15 d'Abril de 2010. 09:06h.

Puigcercós acusa Rahola de "reinterpretar les coses"

El president d'Esquerra explica que "no he llegit el seu llibre, com compendrà"

Puigcercós acusa Rahola de "reinterpretar les coses"

Puigcercós, en una imatge d'arxiu

El president d'Esquerra, Joan Puigcercós, ha visitat Els Matins de TV3, on ha replicat les declaracions de Pilar Rahola, que va assegurar que el dirigent no "és de fiar, m'ho ha dit tothom". "No he llegit el llibre com compendrà, però pot opinar el que vulgui dobre els dirigents d'Esquerra", ha indicat.

Tot i això, ha lamentat que Rahola "em fa l'efecte que vol reinterpretar les coses" i ha asegurat que "Carod mai es va comprometre a fer govern amb CiU". En aquest sentit, ha recordat que la federació nacionalista "quan va guanyar en diputats se'n va anar a Madrid". "No es pot anar a picar a la porta dels partits de Madrid", ha considerat.

Puigcercós també ha criticat que "CiU es pensa que el PSC és una sucursal del PSOE i Esquerra una sucursal de CDC".

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#18 Gombau, Vidrà, 16/04/2010 - 18:15

Lluis,Domènec,Carles,Bacus,Carme,Marc,Joan,Josep,Alfredo etc.tots vosaltres esteu esperant que ciU us "endolli" després de la propera contessa electoral? Ara entenc que serà això del canvi...sobretot per vosaltres.

#17 alfred, barcelona, 16/04/2010 - 01:12

Puigcercós vedio sus diputados al Psc-Psoe por un puñado de lentejas, ahora que quiere? A quién va a engañar ? Mejor es que se vaya a Ripoll a hacer de trilero.

#16 Rahola es de CiU, bcn, 15/04/2010 - 15:16

¿Hace faltra otra prueba más convicente de que Rahola es de CiU, más que su libro, su Mas, y sus propias palabras? Rahola es de CiU,. no es de izquierdas ni feminista, es de CiU. La polémica es si lo es desde hace 10 años, de hace 5 o de hace 25.

#15 Xavier Sunyer, bcn, 15/04/2010 - 15:14

Puigetcetera ha descubierto el mediterráneo: Rahola lleva toda la vida reinterpretando las cosas, hasta se reinterpreta a sí misma. Señal que la conoce poco. Otros, a lo de reinterpretar lo llamamos mentir, simplemente

#14 Indigeta, Cipsel.la, 15/04/2010 - 14:28

Que en Puigcercós no és de fiar, a Catalunya és vox populi.