Publicitat
Política · 25 d'Octubre de 2009. 10:15h.

Puigcercós: "Carod tindrà un paper"

"A ERC, estigui al govern o no, Carod hi ha tingut, hi té i hi tindrà un paper"

Puigcercós: "Carod tindrà un paper"

Carod i Puigcercós, en una imatge d'arxiu

El president d'Esquerra, Joan Puigcercós, ha assegurat que "jo assumeixo el 100 per cent del seu discurs ideològic, que també és el meu: el del catalanisme civil, integrador, en favor d'una societat cohesionada, d'un nacionalisme que va més enllà de la llengua, al qual ha contribuït també molt Josep Huguet, reivindicant l'espai econòmic".

En una entrevista a l'Avui, el candidat de la formació republicana a les properes eleccions a la Geenralitat ha dit que l'exclusió de Carod de les llistes "m'hauria agradat que hagués anat d'una altra manera, però jo treballo per desterrar les actituds dins del partit -i no ho dic per Carod- que es dediquen a la filtració permanent, en una actitud que no ajuda a res. El paper de Carod al partit serà de direcció ideològica i política. A ERC, estigui al govern o no, Carod hi ha tingut, hi té i hi tindrà un paper".

En aquest sentit, ha manifestat que "de paper no se n'hi reserva cap. Ara és el vicepresident del govern, el número 1 d'ERC al govern, que no és poca cosa. I després de les eleccions veurem la situació de tothom, en funció de si som al govern o a l'oposició. Abans han de parlar els ciutadans i, en funció dels resultats, Esquerra prendrà les decisions perquè cadascú assumeixi el seu rol".

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Jordi, Barcelona, 26/10/2009 - 18:37

Encara que Esquerra decidís desterrar a en Carod a la Malàisia, dubto que ningú dels que la varem votar fa 3 anys ho tornàrem a fer.

#6 joan, barcelona, 26/10/2009 - 12:47

puxi ja te un paperot.gastar diners i fensa fer el ridicul,no li donis mes paparets..

#5 Ton, La Catalunya analfabeta del Montilla i cia., 25/10/2009 - 20:32

...clinex?

#4 Alcampelló, Barcelona, 25/10/2009 - 19:04

Ya me quedo tranquilo, Carod no pasará apuros. Continuará ganándose bien la vida con algún chollo. Espero que Puigcercós se ocupará también de que el hermano y amiguetes subvencionados no sufran cuando Carod saque las manos de la caja.

#3 Antoni Vilageliu [www.facebook.com/vilageliu], ÉGARA, 25/10/2009 - 18:28

A les funcions de les escoles sempre hi ha el tipic nen que fa d'arbre. No parla, no actua, no serveix per res més q x a decorar. Però ell està content xq surt a l'escenari.

Aquest serà en Carod d'ara en endavant.