Publicitat
Política · 18 de Febrer de 2009. 17:26h.

Puigcercós colla Montilla amb el finançament

El president d'ERC li demana posar-se "al capdavant" de la negociació en un esmorzar a Palau

Puigcercós colla Montilla amb el finançament

Joan Puigcercós amb dos diputats d'ERC

El president d'Esquerra, Joan Puigcercós, ha demanat al president de la Generalitat, José Montilla, que es posi "al capdavant" en les negociacions amb el Govern espanyol sobre el finançament, que porta més de sis mesos de retard, segons ha sabut e-notícies de fonts solvents. Montilla ha rebut Puigcercós al Palau de la Generalitat aquest dimecres en un esmorzar discret que s'ha perllongat una hora i mitja. La reunió s'ha produït després de les crítiques del líder d'Esquerra de dimecres passat, en un acte a Mataró, en el que v a afirmar que “imposar la llei del silenci no és una bona estratègia, la llei del silenci dins i fora del Govern es una pèssima estratègia”. El líder d'ERC li ha demanat que "es mulli", segons les fonts consultades.

Puigcercós ha assegurat aquesta tarda, durant la sessió de control al Parlament, que "hi ha la sensació que el govern espanyol està posant la proa contra el Govern de Catalunya" i ha posat com a exemples d’aquesta actitud la qüestió del 0’7%, "el finançament que no arriba i que el van demorant per interessos d’agenda electoral del govern espanyol"; l’aeroport del Prat, "en què hem anat marxa enrere perquè la voluntat de privatitzar i donar entrada a capital privat a AENA el que està comportant és la dificultat de la descentralització", a banda d’altres "actituds hostils cap al Govern de Catalunya".

Veure vídeo

Publicitat
Publicitat

28 Comentaris

Publicitat
#28 Joana Vilamajor, girona, 19/02/2009 - 15:55

La Llei del Silenci es la que us va decretar en Monti quan el vàreu acavar de fer President de la nostra Generalitat.Per deixar pas a Madrid el silenci és el seu aliat i a vosaltres en el temps que corre, el silenci us assegurarà la menjadora 2 anys més.

#27 joan, manresa, 19/02/2009 - 11:11

¡¡ Cul...s..,quina collada..!!!..La dexat espatarrat..,jejejej.,vinga home,que ya som tots grandets,bé, al menys una bona colla...Sr.Puigcercós,colli,colli,que tingui sort,pro pensi que la factura será alta,i al paquet tot será cotó fluj..,enten oi..?

#26 Miqui, LF, 19/02/2009 - 08:22

Ferranet de Sabadell: Si, jo sóc convergent perquè em representen com jo vull. Amb seriositat, amb carisme, amb ganes. I per cert, no sóc de dretes ni d'esquerres, sóc català i veig en CIU el que no veig en els altres partits. Tapa't noi !!!!

#25 bimba, barcelona, 18/02/2009 - 21:39

ERC´ha de callar i marxar del govern, han destrosat Catalunya amb la seva poca preparació i capacitat!!! ara "marquen paquet" amb el finançament i s'arregleren amb el Montilla poder tenen por de perdre les cadires?

#24 Ander, Badalona, 18/02/2009 - 21:38

Puigcercós no para de filtrar tot el que fa. Perd la força per la boca. És una caricatura del que va ser. Quin desprestigi per ERC.